📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
wypijcie pół litra w pół godziny to pogadamy. Efekt będzie taki sam jak na zamieszczonym filmiku albo jeszcze ciekawszy.
za dużo ej coli...
Ta jasnee... zawsze znajdzie się jakiś pretekst do zrobienia 0.5. Tutaj zawodnik zrobił aż filmik by "niby" nie pić samemu ^_^.
ładne, ładnie, tak właśnie wyglądamy po mniejszej lub większej ilości alkoholu, ale tego typu gadki każdemu się włączają.
(ps. dużo popijał, to mu się ulało, prosta sprawa )
(ps. dużo popijał, to mu się ulało, prosta sprawa )
12:53 .......a teraz czyścisz mi monitor !!
ooo tak drogie dzieci neo wypowiadajcie sie jak to w waszym doroslym zyciu 15 latkow jest i jak duzo potraficie wypic 1l to za malo prawda? dajcie zyc...
Wiecie jak jest to jest Polska. Jak nie masz z kim pic to pijesz albo do lustra albo do kamery
Dałbym dwa piwa. Jedno za pomysł i realizację, drugie za muzykę z Twin Peaks po ósmej minucie!
już wszyscy pijacy się odzywają ile to oni nie wypiją i że on kiepski
to dawajcie
wypijcie pół litra w 40 minut
to dawajcie
wypijcie pół litra w 40 minut
"Minęło od ostatniego shota... Nie ważne ile minęło... Dużo minęło" Nie wiem dlaczego, ale to mnie rozwaliło
Pić do lustra nie wypada, lepiej podejść do sąsiada.
PS.
Bo szatana nie wygonił to się nawalił. Hihi
PS.
Bo szatana nie wygonił to się nawalił. Hihi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów