📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
zakręć butelkę, bo procenty uciekają, idioto. na chemii go nie nauczyli że alkohol paruje?
Ta miną gdy męczy kielona "W imię nauki!"
Pijta ćwiare, kto tam jest kozak kto tam jest mocarz. Swianten nawanten ! hahha
śmiać mi się chce jak czytam niektóre komenty. Gimbusy się szczycą ile to on nie wypije, tak jak by to było jakieś super osiągnięcie życiowe. Dajcie małpie wódkę to wypije więcej i będzie lepsza od was.
-tak jestem abstynentem i gardzę ludźmi bez ambicji których życiowym osiągnięciem jest wypicie więcej od "kolegów"
-tak jestem abstynentem i gardzę ludźmi bez ambicji których życiowym osiągnięciem jest wypicie więcej od "kolegów"
Wygadany jak Putin
"Zgage mam"... a co masz kurwa mieć jak colą przepijasz? To wszystko wina coli.
Czemu on popija colą? ;o Nic dziwnego że go rura pali. Popijał by cytrynówką i inaczej by wchodziło.
typ chcial sie poprostu napierdolic a ze nie mial z kim to spalil frana ze filmik se nagra i wszystko
hahahaha Brokol, rozjebałeś mnie hahahaha, fajny też efekt jak cały czas się klika w 0:05 w tym fragmencie, AHHAHAHAHAHA
i to sie nazywa rzetelne dziennikarstwo!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów