📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Film bardzo dobrze pokazuje żenujące stany świadomości pod wpływem alkoholu. Super przedstawione po 3 setce, kiedy mówi że wyobraża mu się jaki jest bogaty itp. i chce pić jeszcze więcej.
Potępiam alkohol bo jestem od niego uzależniony (zdiagnozowane uzależnienie).
Potępiam alkohol bo jestem od niego uzależniony (zdiagnozowane uzależnienie).
"może spać by się położył chłop.."
nie no kurwa, jebnął pierwszą setkę - ok, ale że na drugą nie może patrzeć? No i zapytam jeszcze - kto kurwa pije na kilka łyków, z kielona? Według mnie to powinno iść na raz. Niech ktoś zrobi taki film o zielsku - palić nie chcę, a chętnie bym się dowiedział.
zapija się herbatką miętową a przed stosuje wkładkę mięsno-tłuszczową po staropolsku
Damain napisał/a:
Niech ktoś zrobi taki film o zielsku - palić nie chcę, a chętnie bym się dowiedział.
Zrobiłbym coś takiego, ale mam niewyjściowy ryj ;/
Od czytania komentarzy tych analfabetow juz sam mam watpliwosci co, jak sie pisze i musze czesto w googlach sprawdzac =/
Gorzej mi jak was czytam, jebnijcie nawet te 4 x 100ml w ciagu powiedzmy godziny, wtedy pogadamy.
piston121, Umiesz gadać z sensem? Masz więcej niż 18 lat? Nagrywaj - tylko nie pokazuj scen jak jarasz, bo się jeszcze przyjebią.
Przynajmniej dobrą muzę puścił na początku.... ^^
dolewał se je bunny
Wyniki eksperymentu,facet po "czterech setkach" staje się babą i na czworaka sprząta zahaftowaną kuchnię
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów