📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
I tak szacun, że potrafi setkę duszkiem wypić. Ja nienawidzę pić, nie chcę nawet jednego małego kieliszka, bo to ma paskudny smak. Toast toastem, nie skręca mnie i nie krzywię się, ale raz wystarczy, więcej dziękuję.
xiontZ napisał/a:
Przyznawać się, który z moderatorów to szanowny autor?
po marce wódki od razu wiadomo, że to nie ja
Pener666 napisał/a:
po marce wódki od razu wiadomo, że to nie ja
Takie pytanie mam - chce Ci się co raz zmieniać avatar i podpis? Prawie zawszę jak cię widzę, to masz inny
@ BulletTime
Nie chce wyjść na znawce czy jakiegoś alkoholowego madafake (sam pije od święta jak jest okazja) ale taka dobra rada. Na początek zimna dobra wódka (np. Finlandia) i co najważniejsze przy połykaniu alkoholu wstrzymaj oddech. Pomaga.
Nie chce wyjść na znawce czy jakiegoś alkoholowego madafake (sam pije od święta jak jest okazja) ale taka dobra rada. Na początek zimna dobra wódka (np. Finlandia) i co najważniejsze przy połykaniu alkoholu wstrzymaj oddech. Pomaga.
Damain napisał/a:
Niech ktoś zrobi taki film o zielsku - palić nie chcę, a chętnie bym się dowiedział.
Bardzo proszę, zrobione już jakiś czas temu
filmweb.pl/film/Super+High+Me-2007-479542
btw, zna ktoś tytuł kawałka z 11:40?
Fajnie mu się japa cieszy
Damain napisał/a:
piston121, Umiesz gadać z sensem? Masz więcej niż 18 lat? Nagrywaj - tylko nie pokazuj scen jak jarasz, bo się jeszcze przyjebią.
Po paleniu ciężko jest z gadaniem z sensem. ;D
Zastanowię się, może coś z tego będzie.
Ten typ wygląda jakby był pod wpływem przed nagrywaniem tego filmiku, zresztą co on pierdzieli że po wypiciu jednej takiej szklaneczki czuje się jakby zapomniał o złych rzeczach...ja to nic nie czuję przed wypiciem połowy takiej butelki...a jestem dziewczyną, żałosne
a tam pierdolenie, że niby eksperymenty czy inne chuje muje... po prostu chciał się najebać, a żeby nie mieć potem wyrzutów sumienia, jaki to alkoholik z niego pił do kamery... proste.
tempo zgubne ot co. A tak w ogóle to colą nie zapijam już od dość dawna, bo zawsze się to średnio kończyło. Jak kto nie ma problemów z pikawą to polecam pod jakikolwiek energetyk pić.
MrElvisBlack napisał/a:
powinni zrobić filmik tego typu z tym wyjątkiem że zamiast alkoholu powinna być marihuana i dopiero opisywać co się dzieję po ilu wiadrach ;p
Super pomysł!! Bądź prekursorem .
Wracając do momentu 10:53~54 GIFA ktoś zrobi ?
Szacun za pomysł i odwagę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów