📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
donfelipe29 napisał/a:
Cytat:MrElvisBlack napisał/a:
powinni zrobić filmik tego typu z tym wyjątkiem że zamiast alkoholu powinna być marihuana i dopiero opisywać co się dzieję po ilu wiadrach ;p
Super pomysł!! Bądź prekursorem .
sadistic.pl/stany-upojenia-alkoholowego-vt98573,60.htm917008
u mnie przyznam różnie bywało: w lato 16 piwek jednego wieczoru i źle nie było, kolejna imprezka 1L na 2 osoby i żyłem (chodziłem o własnych siłach ), za to 3 miechy temu było małe deja vu; ten sam klub, ten sam kumpel do picia ta sama ilość i urwany film przed północą, rano wstałem jeszcze i pijany byłem. Kumpel z resztą tak samo
Osobiście za najlepszy zestaw na imprezę polecam ćwiartka+tymbark jabłko mięta
nie ma już od dawna ćwiartek
Co_Ja_Pacze? napisał/a:
Yyy, a co z taką ilością robisz? Nie za mało troszkę?
Co_Ja_Pacze? napisał/a:
Pakiet startowy to w moim przypadku 0,7 Smirnoffa + sok porzeczkowy. A potem się patrzy jak się sytuacja rozwija i planuje dalej. Ale 0,25 i jakiś Tymbark to jeszcze się nie spotkałem żeby ktoś kultywował
Pakiet startowy to w moim przypadku 0,7 Smirnoffa + sok porzeczkowy. A potem się patrzy jak się sytuacja rozwija i planuje dalej. Ale 0,25 i jakiś Tymbark to jeszcze się nie spotkałem żeby ktoś kultywował
I idziesz spać na ławce
Mój zestaw przed klubem 200ml (cytryna, grejpfrut) + puszka (sprite, 7up). W klubie zależne od funduszy
Szabla napisał/a:
I idziesz spać na ławce
Nie pisałem, ze wypijam to na raz. Tylko w przeciągu godziny albo więcej. Pic trzeba z kulturą
Myśle że po prostu nie miał z kim się najebać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów