📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jak ja za gnoja nakurwiałem bitwy z lego na dywanie, to nawet blitzkrieg się chowa
Up tylko mamusia ci wodę zawsze spuszczała ??
Za star wars browarek!
A do mnie star wars nie przemawia. Jest to chyba jedyny film ktorego nie moglem przebolec za lebka. Probowalem kiedys przysiasc do ogladania calej serii, ale ni chuja trzesiawka mnie brala. Szacunek dla tych ktorzy to ogladaja i jeszcze mowia ze jest to zajebisty film!
jakie kur wa Star Wars disneya??? to tylko studio ktore daje kase, nie ma nic wspolnego ze scenariuszem, tak jak przy avengers, piratach z karaibow czy tronem
pobawilbym sie znow, a jak pomysle , ze brat z rok temu sprzedal cala mase figurek wlasnie z serii star wars to chuj mnie strzela..... piwko leci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów