Ale krzepę ma
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Astra to nic. Zobacz na tego niebieskiego wyścigowego dostawczaka w 0:37sek Musi jechać chyba 190km/h
hahaha Andrev taki stary a głupoty piszesz... chyba że mówisz o samyc h nowych autach od 2010 roku a motory masz na myśli stare to może możliwe
sqrass napisał/a:
@gordon_gekko
jakie sprostowanie, gdzie coś źle napisałem?
600ccm jest bardzo eleastyczne? elastyczniejsze od R1? weź mnie nie rozśmieszaj. R1 ma maksymalny moment obrotowy juz przy 8.5k obr/min... (zalezy od rocznika) i tym to móglby ciagnac od tych osmiu. Szescsetka w dolnym i srednim zakresie obrotow w ogole nie idzie.
nie nie napisałeś nic zle... R6 jest bardzo ale to bardzo nisko ścięte... i bierze odrazu... bo jest wykręcone... i ciągnie jak wściekłe... nie wiem jak erłanie i inne 2oo wiem że rocznik `07na R6 jest bardzo płynny i ciuuumgnie od samego dołu... i nie było z tym problemów. Mowie jako były właściciel i posiadacz R6tki.
borisklinga napisał/a:
ale nie kazdego stanc nakonkretnego jednoslada, heheheeh wiesniaczki-biededaczki, popylajcie dalej swoimi polonezami
Szczegolnie ,ze twoja japonska zyleta 150km+ kosztuje tyle co fiat panda z klimatyzacja...
@Auciarze
O chuj wam chodzi? Dopierdalacie się do tych monośladów jak nie wiem co... Krzywdę wam kiedyś ktoś zrobił w dzieciństwie? Jest tyle kurwa świetnych motocykli... Przecinaki, krosówy, supermoto, enduraki, kurzeryczoperybobbery, turystyki; dla każdego znajdzie się motocykl pod jego gusta, a wy tylko pierdolicie o tych samochodach. Fakt, kurwa, łatwiej usiąść na dupie w fotelu, puścić ulubione hity disco i zapierdalać po blachy na wiejską dyskotekę.
Kocham tak samo motocykle jak i samochody i za chuj nie mogę zrozumieć tej drobnomieszczańskiej kołtunerii, co wyprowadziła się ze stodoły pięć lat temu, wzięła kredyt na mieszkanie w mieścinie i napierdala na motocykle, bo są albo już za bardzo wieśniackie, albo jeszcze zbyt burżuazyjne>
Ograniczenie umysłowe! Co takiego chujowego jest w motocyklach? Ciągle was wypierdalają lewym pasem, że się tak oburzacie? Zawiść, zawiść, zawiść?
Nie można sobie spokojnie kurwa obejrzeć filmiku na sadolu, bo zaraz się wpierdoli banda kretynów która zacznie pisać, jacy to nie są szybcy i wściekli.
O chuj wam chodzi? Dopierdalacie się do tych monośladów jak nie wiem co... Krzywdę wam kiedyś ktoś zrobił w dzieciństwie? Jest tyle kurwa świetnych motocykli... Przecinaki, krosówy, supermoto, enduraki, kurzeryczoperybobbery, turystyki; dla każdego znajdzie się motocykl pod jego gusta, a wy tylko pierdolicie o tych samochodach. Fakt, kurwa, łatwiej usiąść na dupie w fotelu, puścić ulubione hity disco i zapierdalać po blachy na wiejską dyskotekę.
Kocham tak samo motocykle jak i samochody i za chuj nie mogę zrozumieć tej drobnomieszczańskiej kołtunerii, co wyprowadziła się ze stodoły pięć lat temu, wzięła kredyt na mieszkanie w mieścinie i napierdala na motocykle, bo są albo już za bardzo wieśniackie, albo jeszcze zbyt burżuazyjne>
Ograniczenie umysłowe! Co takiego chujowego jest w motocyklach? Ciągle was wypierdalają lewym pasem, że się tak oburzacie? Zawiść, zawiść, zawiść?
Nie można sobie spokojnie kurwa obejrzeć filmiku na sadolu, bo zaraz się wpierdoli banda kretynów która zacznie pisać, jacy to nie są szybcy i wściekli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów