Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TerazPolska123 2024-01-05, 8:32
chodzę, trochę złapałem, ale chyba nie mniej niż od "żony"
Zgłoś
bob19bob 2024-01-05, 10:45 1
dancio1978 napisał/a:

No i? Co to za rewelacje? Lubi sex, uprwia go nie lubi anala i ewentualnym chętnym bardzo jasno to komunikuje. Co jest tak sadystycznego w tym filmiku że go na tym portalu umieściłeś?

Mame reklamuje, zostaw chłopa : D
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-01-05, 11:10 1
43 lata. Ja jestem w tym wieku i gdybym stanął obok niej, to ktoś mógłby pomyśleć, że stoją ze swoim dziadkiem.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2024-01-05, 11:35
Bul_od_bytu napisał/a:

Co za czasy dobrobytu, że kurwy prowadzą vlogi i jeszcze cisną swoim klientom

Nasłuchała się że "nie ma komu robić".
Zgłoś
MorroRex 2024-01-05, 14:46
piterpiotrek napisał/a:

możecie zapraszac i ruchac

co to za portal ?
Zgłoś
Radian1 2024-01-05, 15:04 1
Z takim cennikiem jaki ma to się nie dziwię, że ludzie do niej tylko dzwonią żeby się ponabijać. No i opcja 'bez gumy' w oczach innych kurew robiz niej arcykurwę, której nawet one nienawidzą. To środowisko też ma swoje zasady. A to jest najważniejsza z nich - zawsze w gumie.
Zgłoś
siwy244 2024-01-05, 16:23
piterpiotrek napisał/a:

możecie zapraszac i ruchac

Detazone
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-01-05, 16:37 1
Myślałem, że to opcja dla mniej zamożnych i wymagających klientów, ale 500 PLN za godzinę to biorą dupeczki 2x młodsze i 100x ładniejsze od tej wenerycznej weteranki.
Mam nadzieję, że to nie najlepsza dupa w promieniu 100 km w tamtych stronach
Zgłoś
RAZAK 2024-01-05, 16:54 2
dancio1978 napisał/a:

No i? Co to za rewelacje? Lubi sex, uprwia go nie lubi anala i ewentualnym chętnym bardzo jasno to komunikuje. Co jest tak sadystycznego w tym filmiku że go na tym portalu umieściłeś?

Dostaniesz kiedyś grzybicy na fiucie od ruchania szlaufów na imprezie, które chuj wie kto ruchał przed Tobą to zobaczysz co jest w tym nie tak. Rozumiem, że laska ma preferencje "creampie" i uwieblia jak jeden po drugim zalewa jej cipe, ale na takie coś się piszą tylko ci co nie ruchają wcale albo ci którzy już mają aids i w ramach zemsty chcą by ktoś jeszcze miał. Abstrachując od tego, że jest tak paskudna, że nawet nie stać by ją było na Valtura bo to ona może placić, wątpie by ktoś zapłacił jej.

poker better than life
Zgłoś
craig133 2024-01-05, 17:07
dancio1978 napisał/a:

Nie broń starej
Zgłoś
twójstary1969 2024-01-05, 17:51
kocham to słowo i idealnie opisze jej osobe- kurwisko
Zgłoś
Dawid11 2024-01-05, 18:38
Ładnie Podrobiona i mózg nr działa
Zgłoś
krzys837 2024-01-05, 19:14
motylekwbrzuchu napisał/a:

Ale od garsoniery to się proszę odpierdolić.

Tam są takie same przegrywy jak ty i większość tutaj. A laska wporzo, ale z cenami odjechała.
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-01-05, 21:01
krzys837 napisał/a:

Tam są takie same przegrywy jak ty i większość tutaj. A laska wporzo, ale z cenami odjechała.

Gówno prawda, większość tutaj nie chodzi na dziwki bo się boją i wstydzą. A na garsonierze siedzą same dobre szwagry, proszę nie ubliżać. Kurwa, "laska", mam nadzieję, że to żart.

A może to ty jesteś tym starym transwestytą z filmiku?
Zgłoś
Yolanda 2024-01-05, 21:27
dancio1978 napisał/a:

Bo to jego matka.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem