Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i? Co to za rewelacje? Lubi sex, uprwia go nie lubi anala i ewentualnym chętnym bardzo jasno to komunikuje. Co jest tak sadystycznego w tym filmiku że go na tym portalu umieściłeś?
Mame reklamuje, zostaw chłopa : D
Co za czasy dobrobytu, że kurwy prowadzą vlogi i jeszcze cisną swoim klientom
Nasłuchała się że "nie ma komu robić".
Mam nadzieję, że to nie najlepsza dupa w promieniu 100 km w tamtych stronach
No i? Co to za rewelacje? Lubi sex, uprwia go nie lubi anala i ewentualnym chętnym bardzo jasno to komunikuje. Co jest tak sadystycznego w tym filmiku że go na tym portalu umieściłeś?
Dostaniesz kiedyś grzybicy na fiucie od ruchania szlaufów na imprezie, które chuj wie kto ruchał przed Tobą to zobaczysz co jest w tym nie tak. Rozumiem, że laska ma preferencje "creampie" i uwieblia jak jeden po drugim zalewa jej cipe, ale na takie coś się piszą tylko ci co nie ruchają wcale albo ci którzy już mają aids i w ramach zemsty chcą by ktoś jeszcze miał. Abstrachując od tego, że jest tak paskudna, że nawet nie stać by ją było na Valtura bo to ona może placić, wątpie by ktoś zapłacił jej.
poker better than lifeNo i? Co to za rewelacje? Lubi sex, uprwia go nie lubi anala i ewentualnym chętnym bardzo jasno to komunikuje. Co jest tak sadystycznego w tym filmiku że go na tym portalu umieściłeś?
Nie broń starej
Ale od garsoniery to się proszę odpierdolić.
Tam są takie same przegrywy jak ty i większość tutaj. A laska wporzo, ale z cenami odjechała.
Tam są takie same przegrywy jak ty i większość tutaj. A laska wporzo, ale z cenami odjechała.
Gówno prawda, większość tutaj nie chodzi na dziwki bo się boją i wstydzą. A na garsonierze siedzą same dobre szwagry, proszę nie ubliżać. Kurwa, "laska", mam nadzieję, że to żart.
A może to ty jesteś tym starym transwestytą z filmiku?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów