📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Baron, stare prukwy też walisz ?
Weź mnie nie załamuj
Weź mnie nie załamuj

podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
A potem grzecznie do kościółka i na tacę sypnie by mieć dobre miejsce!
FolTy25 napisał/a:
W której sekundzie jest to "Dobre"?
W 45 sekundzie

Kiedyś znałem taką jedną starą babę handlującą na placu targowym która potrafiła wejść do autobusu obładowana tak torbami że ciężko było uwierzyć że była wstanie tyle unieść.
FolTy25 napisał/a:
W której sekundzie jest to "Dobre"?
W tej, kiedy doszedłem w twojej mamie.
[ Dodano 2025-02-25, 19:03 ]
Driver19cm napisał/a:
Baron, stare prukwy też walisz ?
Weź mnie nie załamuj
Ta, a co? Zazdro, że ty tylko konia w piwnicy walisz?
Baronessa napisał/a:
Ta, a co? Zazdro, że ty tylko konia w piwnicy walisz?
Nie, absolutnie. Wręc przeciwnie. Podziwiam. Właśnie tutaj jest miejsce dla takich pojebów 😉
Muszę Ci się czegoś zwierzyć, ale tylko Tobie. Proszę nie mów nikomu. Nie dość, że walę konia w piwnicy, to na dodatek do zdjęcia własnej mamy
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Driver19cm napisał/a:
Nie, absolutnie. Wręc przeciwnie. Podziwiam. Właśnie tutaj jest miejsce dla takich pojebów 😉
Muszę Ci się czegoś zwierzyć, ale tylko Tobie. Proszę nie mów nikomu. Nie dość, że walę konia w piwnicy, to na dodatek do zdjęcia własnej mamy
Dobre i to... 💀👍 Fajna z niej dupa chociaż? Bo jeśli nie, tzn jeżeli jest otyła, to chętnie bym ją obczaił... 🤣
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie