Pamiętacie te stare czasy?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
co ci sie gimbusie nie podoba w tej reklamie? jest wykurwista,takich juz nie robia....tylko jakies branderburki kurwa krecą dla takich wlasnie jak ty
marcinm000,
I kto tu jest gimbusem cieciu? jeżeli nawet swojego prawdziwego wieku nie umiesz podać O.O
I kto tu jest gimbusem cieciu? jeżeli nawet swojego prawdziwego wieku nie umiesz podać O.O
sas9933 napisał/a:
Sugerujesz, że nie ma on ponad siedemdziesiątki?
Niеbieski napisał/a:
Sugerujesz, że nie ma on ponad siedemdziesiątki?
Niebieski no raczej tak... tak samo jak ty nie masz 69
sas9933 napisał/a:
marcinm000,
dalej Ty...
reklama fajna i zabawna. Tylko szkoda, że nie pokazali jak rozjeżdża go tą kosiarką.
sas9933 napisał/a:
Niebieski no raczej tak... tak samo jak ty nie masz 69
On zawsze ma 69 w każdym towarzystwie
Zawsze się zastanawiałem kto gra ten kawałek w tle?...
... Gimbusy!
... Gimbusy!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów