Kobita pomyliła podobno pedały, siejąc spustoszenie na przystanku wśród oczekujących na tramwaj.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Kto nie wybrzydza, ten...
- teraz popularne
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Chuj_WIELKI napisał/a:
no " turlajbus", u nas Нет таких...Jaki kurwa tramwaj??? To trolejbus.
Swoja drogą to nieźle pojebana kierowczyni...
Jebana pomyliła pedały ale dala rade zmienic bieg na wsteczny potem do przodu i znow do tylu. To było usiłowanie zabójstwa
Kurwa jakim to downem trzeba być dosłownie, żeby nie potrafić wcisnąć jebanego hamulca, w dodatku jeśli się ma tylko dwa pedały, bo ten z filmiku wygląda na automat
pojebała pedały 3x, a na moje to automat i głupia pizda nie widzi różnicy pomiędzy R i D, co wcale nie jest takie oczywiste bo ludzie są w chuj ślepi w pewnym wieku, a presbiopia dotyka każdego i z odległości 60cm nie odróżniła tych 2 liter
Automat czy nie, nie kapnąć się, że się zapierdala dobre kilkanaście sekund w złą stronę to już trzeba być jebniętym.
Mnie osobiście rozpierdalają system ludzie, którzy uciekają wzdłuż a nie na boki gdy goni ich samochód.
Jak bylem mlodszy i gralem w gta 2 czy 1 robilem identycznie gosc zbieral punkty ;]
dzisiaj , oglądając, moja teza , że gdy..... kobiety będą jeździć samochodami z automatyczną skrzynią biegów,będzie bezpieczniej,
legła w gruzach
kolejna jest taka, że muszą wynaleść samochód który będzie myślał
legła w gruzach
kolejna jest taka, że muszą wynaleść samochód który będzie myślał
piwko, ja zawsze konkretne materiały od fantastico
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów