📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
A ja powiem że współczuję temu gościowi, nie chciałbym być na jego miejscu. Masakra.
Ja tak samo, w kabinie ciasno, piździ pewnie i się nawet wyszczać nie ma gdzie, wychodzić trzeba.
Tacy ludzie wpierdalają się pod samochody właśnie, ze słuchawkami na łbie i z książką jestem kurwa bardziej rozgarnięty, baba mawszystko w dupie - myśli, że jest jak ta koparka, że to na nią powinni się gapić i na nią uważać.
Z drugiej strony naturalnie wyselekcjonowane zwłoczki
Z drugiej strony naturalnie wyselekcjonowane zwłoczki
BHP- Przebywanie w zasiegu pracy ładowarki zabronione- takie napisy kiedyś bywały na sprzęcie.
Jak zwykle w takiej sytuacji zginela kobieta. Mezczyzni to margines w takich przypadkach, nawet skrajnie najebani maja na tyle mozgu, zeby przewidywac wydarzenia.
Wpierdoli Ci się pod kola taka tepa pizda i masz zmarnowane zycie, swoje i jej
Wpierdoli Ci się pod kola taka tepa pizda i masz zmarnowane zycie, swoje i jej
cypa napisał/a:
I biedny operator do końca życia będzie miał ten widok przed oczami.
Jaki on kurwa biedny , pracuje na placu i chyba oczy ma że ludzie chodzą. On zjebał i nikt inny.
Swoją drogą w sztaplarkach montują niebieskie światełka wsteczne, które oświetlają drogę punktowo nawet jak jest jasno, wtedy nawet jak nie widzisz maszyny, to widzisz niebieskie światło i kropki łatwo połączyć, że coś się rusza. Przy takich maszynach dla samego bhp jakieś sygnały dźwiękowe i świetlne
DoubleBorger napisał/a:
Swoją drogą w sztaplarkach montują niebieskie światełka wsteczne, które oświetlają drogę punktowo nawet jak jest jasno, wtedy nawet jak nie widzisz maszyny, to widzisz niebieskie światło i kropki łatwo połączyć, że coś się rusza. Przy takich maszynach dla samego bhp jakieś sygnały dźwiękowe i świetlne
Mam wrażenie że pracujesz w mojej firmie bo od niedawna u nas takie l zamontowali
Operator jest za to odpowiedzialny , mimo że nie jest jest to błąd powstały z błędów 3 osób.
1. Operator - założył że ma czystą drogę w strefie ograniczonej widoczności.
2.Kolega z 2 maszyny , powinien pilnować się z drugim operatorem i informować o zagrożeniach.
3. Kobita - "Widzę koparkę, to koparka widzi mnie."
1. Operator - założył że ma czystą drogę w strefie ograniczonej widoczności.
2.Kolega z 2 maszyny , powinien pilnować się z drugim operatorem i informować o zagrożeniach.
3. Kobita - "Widzę koparkę, to koparka widzi mnie."
wy tam pierdolicie, a ja w wyobraźni usłyszałam ciche "pop", gdy głowa znalazła się pod kołem. ech... szkoda, że to tylko wyobraźnia
Ona to chyba jakas glucha byla ze nie slyszala jak czolg na nia jedzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów