📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pawelbori napisał/a:
Warto to sobie przypomnieć, szczególnie gimbazy, która nie zna.
Napisz jeszcze raz, ale po polsku.
pawelbori napisał/a:
wybacz po pijaku to pisałem
od kiedy ledwo jedno piwko to od razu po pijaku
Z gościa, którego dykty obijają się nie śmiałem za pierwszym razem i teraz też śmiać się nie będę bo ma rację, teraz gimbaza emila ogląda i dochodzi do podobnych wniosków, decydenci podnoszą wiek emerytalny, przenoszą miliardy z OFE do ZUS po drodze gubiąc kila zer, ale nikt nie został oszukany bo następne wybory będziemy liczyć 2 miesiące.
aż odbiło mi się bigosem z komunii
Po chuj przypominać to gimbazie? Już bez tego syfu mają wystarczająco wyprane mózgi.
pawelbori napisał/a:
Warto to sobie przypomnieć, szczególnie gimbazie, która tego nie zna.
no w chuj strata, zjebane dzieciństwo mieli
chyba pod bazie
Jeśli "gimbaza" tego nie zna to po co jej to pokazywać?
pawelbori napisał/a:
Warto to sobie przypomnieć, szczególnie gimbazie, która tego nie zna.
Cytat:
pawelbori
A Ty co kurwa jesteś, jak nie gimba? Po co strugasz kozaka.
Kiedyś śmialiśmy się z pana elektryka wysokich napięć.... Teraz wiemy, że Nostradamus to przy nim jak Coperfield przy Jeanie Robercie-Houdinim.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów