kompilacja starych dobrych reklam
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a to je mój klasyk
@Jejkob: na koniec lat 80tych była reklama z mlekiem, nie potrafię jej namierzyć, ale to było tak
"chcesz być wielki?"
"yhym"
"to pij mleko, to pij mleko"
- pij mleko - będziesz wielki.
Nie chodzi mi o ta nową serie.
hmmm, nie da się edytować, albo to było " czy chcesz być karateką ? "
"chcesz być wielki?"
"yhym"
"to pij mleko, to pij mleko"
- pij mleko - będziesz wielki.
Nie chodzi mi o ta nową serie.
hmmm, nie da się edytować, albo to było " czy chcesz być karateką ? "
...Bo koń jest najlepszym przyrządem do rehabylytacji... -ni cholery nie mogę tego znaleźć, browar z kominem dla tego kto znajdzie
-ogi- napisał/a:
Ha ha, ja pierdole, ale beka z z reklamy Lanosa
To powinno być reklamą Lanosa:
Reklamy? Zalew gówna. Nie mam sentymentu do żadnej, mam ciekawsze wspomnienia niż to że x lat temu oglądałem jakąś tam reklamę.
BrunerOvned napisał/a:
Stara, dobra reklama?
Osobiście mam jedynego faworyta. Może nie jest zbytnio pojebana, no ale trudno. Nie musi pasować każdemu.
ta dziewczynka na początku to niejaka "Majka" z TVN
Z czego pochodzi wstawka z Lanosem ? Krwawy Opiekaczu
A ten Ericcson t28 i te discmany i walkmany...Ja pierdole jaki ja jestem stary
I pomyśleć że biedny głupi polak brał zarzynał się kredytami aby mieć przenośny sprzęt PANASONIC lub ( szczyt możliwości jak na biednego polaka) chujową toyotę corolle lub chujowe daewoo.... masakra!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów