📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to były czasy kurwa... tęsknimy ;(
to jesteś kurwa stary jak pamiętasz
Tak było miło, aż im się kurwa feminizmu i równouprawnień zachciało -_-...
Oraz golenia i dbania o higienę intymną im się zachciało, nie "po bożemu" w łóżku im się zachciało.
Zapewne dla sadisticowych marszczyfredów ideałem jest właśnie taka wyimaginowana "american wife" z lat 50 - nudna i włochata.
Co nie zmienia faktu, że reklamy wyjebane
Zapewne dla sadisticowych marszczyfredów ideałem jest właśnie taka wyimaginowana "american wife" z lat 50 - nudna i włochata.
Co nie zmienia faktu, że reklamy wyjebane
Phoven, ale cała idea takiej żony polega na tym, że jak jej każesz, to ogoli .
Reklamy są zajebiste, bo to cała esencja lat 50-60 - ten styl i takie tam.
Ale jak kurwa patrze na wasze wypowiedzi panowie... to się zastanawiam, czy w życiu codziennym też tak się zachowujecie w stosunku do swojej dziewczyny (o ile ją macie, bo znając życie miała gdzieś wasze wręcz pojebane poglądy i kopnęła Was w dupę). Nie powiem - zgadzam się z tym, że mężczyźni są lepsi czasem od kobiet w pewnych rzeczach i na odwrót... ale ruszcie czasem swoimi orzeszkami w głowach, i zastanówcie się nie dwa razy ale 200 razy zanim coś napiszecie =_='
BTW dziwicie się, że ładne kobiety pojechały zza granicę - bo tam są szanowane a nie sprowadzone do parteru jak tu w Polsce :/
Ale jak kurwa patrze na wasze wypowiedzi panowie... to się zastanawiam, czy w życiu codziennym też tak się zachowujecie w stosunku do swojej dziewczyny (o ile ją macie, bo znając życie miała gdzieś wasze wręcz pojebane poglądy i kopnęła Was w dupę). Nie powiem - zgadzam się z tym, że mężczyźni są lepsi czasem od kobiet w pewnych rzeczach i na odwrót... ale ruszcie czasem swoimi orzeszkami w głowach, i zastanówcie się nie dwa razy ale 200 razy zanim coś napiszecie =_='
BTW dziwicie się, że ładne kobiety pojechały zza granicę - bo tam są szanowane a nie sprowadzone do parteru jak tu w Polsce :/
Widzisz Jotoko , ładne kobiety pojechały a ty dalej siedzisz w k...
Everal napisał/a:
Ja tak mowie do swojej i mnie w dupę nie kopnęła
Masz na myśli króliczą skórkę którą walisz konia?
"BTW dziwicie się, że ładne kobiety pojechały zza granicę - bo tam są szanowane a nie sprowadzone do parteru jak tu w Polsce :/"
Tak! Szczególnie na wschodzie nasi ruscy, afgańscy itd koledzy należycie traktują kobiety! Masz w 100% rację!
Tak! Szczególnie na wschodzie nasi ruscy, afgańscy itd koledzy należycie traktują kobiety! Masz w 100% rację!
@up chodziło mi o zachód... ty idioto... =='
Jotoko napisał/a:
pojechały zza granicę
Jotoko napisał/a:
studia zza granicą ;]
coś Ty się tak na to "zza" uparła? Można wyskoczyć zza rogu, ale studiuje się za granicą.
W sumie to aż tak dużo się nie zmieniło, teraz najczęściej kobiety zamiast zajmować się prowadzeniem domu prowadzą dom i pracują, przynajmniej jak patrzę na moją matkę i jej koleżanki. Może przynajmniej u nas już będzie inaczej, ja przynajmniej pierdole przez całe życie komuś usługiwać. Choć już teraz wiele z moich znajomych-mężatek się bawi w perfekcyjne żony, co mnie przeraża. Może zdąży im jeszcze przejść
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów