📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
no i pięknie, pewnie są ze sobą ponad 50 lat a siedzą sobie w parku jak nastolatki.... oby żyli jeszcze długo i szczęśliwie
Ty ty ty
niemamskarpet. napisał/a:
no i pięknie, pewnie są ze sobą ponad 50 lat a siedzą sobie w parku jak nastolatki.... oby żyli jeszcze długo i szczęśliwie
I oby zmarli razem..bo to straszny ból dla takiego człowieka zostac bez drugiej połowy..
Rogrog napisał/a:
Normalna zdrowa parą a nie jak te zwierzęta ...
z tym zdrowiem to u nich pewnie krucho, jeden wirusek np jakiś w koronie i dziadek na pewno zesztywnieje, niunia zreszta też
No niesamowite, starzy normalni ludzie nadal się kochają zamiast się kurwić jak te zwierzęta co słychać w tle niczym grzybiarki przy DK91...
Kurwa, widziałem tu już różne obrzydliwości, ale czegoś takiego jeszcze nie.
Jeśli ktoś dał radę obejrzeć całość, to powinien się leczyć na łeb.
Jeśli ktoś dał radę obejrzeć całość, to powinien się leczyć na łeb.
Taa... pewnie akcja dzieje się w sanatorium i znają się tydzień
dignogato napisał/a:
Kurwa, widziałem tu już różne obrzydliwości, ale czegoś takiego jeszcze nie.
Masz racje. Obrzydliwe nagrywać i naśmiewać się z zakochanej pary zajebistych staruszków.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów