Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To raczej nie na sadistic albo nie w wersji godzinnej...
Ty, ale kojarzysz coś takiego jak szał soft?
[ Dodano: 2024-10-15, 17:53 ]
Ile ty tu jesteś żeby zabierać głos co pasuje a co nie?
Ty, ale kojarzysz coś takiego jak szał soft?
Ile ty tu jesteś żeby zabierać głos co pasuje a co nie?
Staż na stronie nie istotny. Wystarczy ludzka świadomość by określić czy autor zaśmieca forum czy nie. Panie Turbino Baron
Ode mnie żółta karteczka dla za mądrowanie i czerwona dla autora za spam godzinnym wykładem na stronie ze śmiesznymi obrazkami hehe
Staż na stronie nie istotny. Wystarczy ludzka świadomość by określić czy autor zaśmieca forum czy nie. Panie Turbino Baron
Ode mnie żółta karteczka dla za mądrowanie i czerwona dla autora za spam godzinnym wykładem na stronie ze śmiesznymi obrazkami hehe
Dziękuję za spersonalizowane zdjęcie, ale twoja kuchnia, czy kuchnio-sypialnio-łazienka budzi mój niepokój. Szczególnie brak kranu i kuchenka (drzwi olewam) brak kranu to brak higieny. Stara kuchenka to wycieki gazu i zagrożenie wybuchem. Nie pozwól mi się o Ciebie martwić.
Dziękuję za spersonalizowane zdjęcie, ale twoja kuchnia, czy kuchnio-sypialnio-łazienka budzi mój niepokój. Szczególnie brak kranu i kuchenka (drzwi olewam) brak kranu to brak higieny. Stara kuchenka to wycieki gazu i zagrożenie wybuchem. Nie pozwól mi się o Ciebie martwić.
To piwnica z której rzadko korzystam, po lewej stronie patrząc na zdjęcie mam piec którym ogrzewam dom. Są jeszcze dwa piętra na tym pomieszczeniem
To piwnica z której rzadko korzystam, po lewej stronie patrząc na zdjęcie mam piec którym ogrzewam dom. Są jeszcze dwa piętra na tym pomieszczeniem
A nie no to cudownie. Już jestem spokojny. Ale nie nie jestem. W piwnicy płyn do naczyń i mleczko plus łyżka i szmatką na zlewie. A to po prawej to kuchenka gazowa. Cos kręcisz kolego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów