18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 56 minut temu
Witam wszystkich sadoli i wszystkie sadolki
Do zdarzenia doszło dzisiaj w godzinach popołudniowych. Miało ono miejsce na jednej z głównych dróg wyjazdowych z Malborka. Starsza pani na starość chyba zaczęła niedowidzieć, przez co nie zauważyła ciężarówki. Skutki chyba łatwo przewidzieć. Akcja od 10 sekundy, ale w sumie można oglądać od początku.
Zgłoś
Ahtuung 2015-12-09, 11:11 1
mochery i gimbusy, nie patrza na przejsciach, kto troche jezdzil ten wie o czym mowie
Zgłoś
el_kadafi 2015-12-09, 11:13 6
Kurwa, tirownik był bez szans żeby cipę zobaczyć. Zajebisty mu prezent na święta zrobiła. Nawet samobójca lepiej by momentu nie wybrał.
Zgłoś
imegas 2015-12-09, 11:13 1
Ludzie nigdy się nie nauczą nie wpierdalać pod nos ciężarówki bo kierowca huja widzi sam siedziałem w takiej kabinie i naprawdę nic nie widać, kumpel specjalnie zamontował takie wielkie lusterko i czemu nie jest ono obowiązkowe?
Może jakiś kierowca się wypowie??

Ojtam ojtam
Zgłoś
tarcer123 2015-12-09, 11:18 8
imegas napisał/a:

wielkie lusterko i czemu nie jest ono obowiązkowe?

Żeby ZUS odciążyć bo ledwo zipie.
Zgłoś
MihauIC 2015-12-09, 11:35 4
Z tego co widzę jest to DAF XF105 i takie lusterko on posiada. Sam jestem kierowcą i często kręcąc się po placach i magazynach przechodzę przed maskami ciężarówek a jeśli słysze że silnik jest włączony to dla własnego bezpieczeństwa podnoszę rękę do góry tak by kierowca mnie widział.
Zgłoś
feel_x 2015-12-09, 11:44
Jak światła byly wyłączone to wina kierowcy jak byk. Czekajac na przejazd zatrzymal się w polowie przejścia. Fakt ze starucha głupia, ale skąd babina ma takie rzeczy wiedzieć? W Radio Maryja tego nie uczą.
Zgłoś
avox 2015-12-09, 12:35
potrącenie reportaż youtube
Zgłoś
m3ntor89 2015-12-09, 13:27 2
Przejebane, szkoda chłopa...
Zgłoś
kovacić 2015-12-09, 13:55
Światła wszystkie na skrzyżowaniu są wyłączone, z powodu remontu mostu, który znajduje się dalej.
Zgłoś
Sabbastian 2015-12-09, 14:11
Sprytna babcia zaczęła biec jak usłyszała że dał gazu, a była jeszcze z boku pojazdu nie z przodu. Jednak nie była dość sprytna a jej resztki powinni dołożyć do karmy dla kotów.
Zgłoś
chris12221 2015-12-09, 16:50
mieszkam w Malborku tam zadnego czerwopnego swiatla nie ma..... caly czas pala sie swiatla zolte z tego powodu ze remontowany jest most....
Zgłoś
Kanax123 2015-12-09, 20:36
Jestem mieszkańcem Malborka, dla wyjaśnienia kilku komentarzy wyżej: światła w tym miejscu są wyłączone ze względu na budowę drugiej nitki mostu. Babcia weszła 'poprawnie' na skrzyżowanie, zwykły niefart - kierowca nie zauważył babci przed klapą, a babcia nie wykminiła, że z perspektywy kierowcy raczej nie jest możliwym zauważenie jej. Szkoda i babci i kierowcy jak dla mnie (mimo iż to jednak jego wina).

No i oczywiście: moje miasto, takie piękne :3
Zgłoś
mewta 2015-12-10, 0:48
a jakieś zdjęcia są po fakcie jak to wyglądało czy na harda trzeba włazić?
Zgłoś
ogarniety_ogier 2015-12-10, 1:33
jak na 77 na karku to calkiem zwawa byla
Zgłoś
prajon 2015-12-10, 9:43
dzięki sadole za informacje, tak myślałem, że sygnalizacja pewnie wyłączona.
Informacja dla kolegi #jemjam wypadek nie liczy się od wieku poszkodowanego tylko od obrażeń, każde zdarzenie w ruchu drogowym w którym osoba doznała obrażeń, których leczenie wymaga więcej niż 7 dni traktowane jest jako wypadek.. a złamanie to raczej w 7 dni sie nie zrosnie ;p

Oby sąd wziął pod uwagę to , że babeczka w ostatnim momencie wbiegła pod ciężarówkę ale pewnie i tak koleś dostanie zawiasy , do tego grzywna i po jego wszystkich kategoriach, a co za tym idzie straci możliwość zarabiania. Babeczka poza rozjebaniem kolesiowi życia udupiła też jego rodzinę. to będzie miał wesołe święta.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów