📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:43
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W Toruniu tak by nie zawojował ....one nejczęściej chodzą w grupie 5 osobowymi oddziałami w końcu zołnierze radia M
co wy sie go czepiacie, pewnie zobaczyła czarnucha i powiedziała "djobeł". Ja tam faceta rozumiem.
a wydawalo mi sie, ze mnie juz nic na tej stronie nie ruszy... no, no, no... od dawna mnie nic nie zszokowalo. Brawo ;]
Był delikatny przecież.
Murzyn
cybant napisał/a:
moim zdaniem to w ogóle nie jest zabawne.
A miało być?
ziomicz napisał/a:
i oczywiście są kurwa kamery, a jakiekolwiek władze nie zareagują i później widzimy takie filmiki na internecie. żenada kurwa.
Skąd wiesz, że władze nie zareagowały?
jebany zwierzak akurat zszedł z drzewa. no ale babcia twardo nie chciała oddać tego co (jak mi się wydaje) suma summarum na końcu jej odebrał.
A biali to nie kradną torebek babciom, kurwa wcale. Zwłaszcza w Polsce, wszystko to robota murzynów pewnie, na czas kradzieży malują się na biało.
Już Wam ustał od podniecania się tymi "złymi murzynami" i tym co byście im zrobili?
Jesteście żałosną bandą hipokrytów, macie klapki na oczach i widzicie tylko to co chcecie.
Już Wam ustał od podniecania się tymi "złymi murzynami" i tym co byście im zrobili?
Jesteście żałosną bandą hipokrytów, macie klapki na oczach i widzicie tylko to co chcecie.
A teraz ci sami podpiszą się niżej "No właśnie!" ;p
Ale jej emeryturę jebnął. Walczyła, bo to przecież dla rydzyka niosła. I ch*j odpustu nie będzie :\
Zabiłbym skurwiela...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów