Dziadek chciał przepędzić gaśnicą BLM-ów z swojego sklepu, niestety był na straconej pozycji i został znokautowany.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jebane czarne małpy , do chuja bladź ,jak bardzo trzeba być upośledzonym by takie bydło do kraju wpuścić i jeszcze na to pozwalac
Jebane dzikusy, ale sami Amerykanie są sobie winni. Trzeba było więcej tego gówna na statkach przywieźć.
to ścierwo lewackie czeka prędzej czy później wyrżnięcie w pień. Chyba nie sądzicie że ludzkość po tylu tysiącleciach ewolucji pozwoli sobie by jakiś wybrakowany, odpad przejął kontrole nad naszym rozwojem !! to co obserwujemy na świecie z rosnącą zgrozą, te całe farbowane transiki, antcipy i inne wypłuczyny nie jest jakimś kolejnym etapem rozwoju człowieka! jeśli ktokolwiek tak myśli to ochujał również do reszty!!
Z kiedy są te nagrania? Nie mówcie mi że już tyle miesięcy trwają te rabunki.
Rewolucja zawsze zjada własne dzieci, trzeba czekać na punkt zwrotny/
sard napisał/a:
I drą te czarne kurwy mordę o respekt i inne bulszity... ale gościowi, który chciał obronić swoją własność to zajebać można bo biały. Czarne śmieci do utylizacji, wszyscy co do jednego, którzy biorą udział w tych rabunkach, mordunkach i gwałach - ściana i napierdalać deskoterapią rodem z Da Silvowa, bo kul szkoda na worki bezmózgiego gówna.
Święte słowa zaiste!
Następnym razem się nauczy żeby tych kakaowych dżentelmenów witać z tommy gun'em bębenkowym oczywiście.
Właśnie dlatego posiadanie i umiejętność obsługi broni (w tym palnej) powinno być dla każdego uczciwego człowieka imperatywem kategorycznym.
ProVVe napisał/a:
Wszyscy z tej ulicy do jebanego piachu... Chuja mnie interesuje razem z ta co mu "pomogła" patrzac jak dostaje od malpy z partyzanta
Dokładnie gościu!
Oglądając te filmy jeszcze bardziej potęguje się we mnie nienawiść do tego czarnego ścierwa. Zajebać bydło
Wina białego.
Gaśnica ? Kupić AR15 / maskę rozjebać śmieć i spierdolić.
Policja i tak go nie namierzy jak sam się nie przyzna...
Gaśnica ? Kupić AR15 / maskę rozjebać śmieć i spierdolić.
Policja i tak go nie namierzy jak sam się nie przyzna...
I jak tu te człekokształtne coś nazywać ludźmi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów