Dziadek chciał przepędzić gaśnicą BLM-ów z swojego sklepu, niestety był na straconej pozycji i został znokautowany.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kriski napisał/a:
Niezależnie jak gaśnica jest dobra, nie strzela.
Ale można komuś zamrozić mordę.
Podobają mi się te filmy...
Wszyscy z tej ulicy do jebanego piachu... Chuja mnie interesuje razem z ta co mu "pomogła" patrzac jak dostaje od malpy z partyzanta
Myślę że odsetek ludzi z rozjebanymi biznesami w stanach jest spory. Kiedy rząd zacznie się z nimi liczyć ?
I drą te czarne kurwy mordę o respekt i inne bulszity... ale gościowi, który chciał obronić swoją własność to zajebać można bo biały. Czarne śmieci do utylizacji, wszyscy co do jednego, którzy biorą udział w tych rabunkach, mordunkach i gwałach - ściana i napierdalać deskoterapią rodem z Da Silvowa, bo kul szkoda na worki bezmózgiego gówna.
No a co on kurwa będzie opryskiwał gaśnicą porządnych obywateli...
A w tv dalej jak to asfalty biedne bo do nich policja strzela jak rabuja
jeebane małpy
kaRasioWieC napisał/a:
jeebane małpy
Nie obrażaj małp - są bardziej inteligentne od wielu, wielu czarnuchów. Nic tylko strzelać !!!
biały gość z gaśnicą, która miała białą pianę/proszek. to rasizm w czystej postaci.
ewentualnie czarne bali się, że ich wybieli i będą musieli iść do pracy
ewentualnie czarne bali się, że ich wybieli i będą musieli iść do pracy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów