📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
[quote=SlimShady"]Czy Wy będąc młodzi nigdy nie całowaliście się w barze/pabie? Czy oni robią coś moralnie zabronionego, macają się, dotykają po miejscach intymnych? Jak zazdrosne dziewice porównujecie to do seksu xD A dziewczynę wyzywacie od najgorszych. Nie wiem kto to komentuje, ale od faceta dziad zasłużył na bombę w zęby
A ty nigdy nie chciałeś jak ten dziadek na drugą kromkę w kanapce wskoczyć? Bombę w zęby ta mała dziwka powinna dostać za pyskowanie. 5 min i by mu kiełbe opierdalała. Jak idę do knajpy to chce się napić/zjeść. A nie oglądać jak się gówniarze pierdolą. Wielka mi wolność, jebanie się po kątach.
A ty nigdy nie chciałeś jak ten dziadek na drugą kromkę w kanapce wskoczyć? Bombę w zęby ta mała dziwka powinna dostać za pyskowanie. 5 min i by mu kiełbe opierdalała. Jak idę do knajpy to chce się napić/zjeść. A nie oglądać jak się gówniarze pierdolą. Wielka mi wolność, jebanie się po kątach.
Pierdolenie że jaka to teraz młodzież chujowa, wszędzie pedały itd itd. Geje zawsze byli i inni fanatcy innego seksu a większość babć i dziadków pierdoliło się po kontach jak króliki.
Kurwa, ile gejów tutaj się zleciało. Nie ruchają się, tylko całują... ja pierdolę...
Widać że to jakieś kurwisko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów