📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Zajebista sprawa....
W BF3 wygląda lepiej..
tasioor napisał/a:
start z okretu <facepalm>
to sie nazywa lotniskowiec...
Lotniskowce – klasa okrętów, której głównym zadaniem jest prowadzenie operacji bojowych za pomocą bazujących na nich samolotów i przystosowana do tego celu konstrukcyjnie, przede wszystkim przez posiadanie pokładu startowego.
więc zamknij jape zasrany znawco
Zastanawiam się co można wyczytać z tego komputera pokładowego. Nakurwia tęczą jak spedalony jednorożec
@DiesIrae To efekt braku synchronizacji migawki kamery z migającym wyświetlaczem. Pilot widzi to normalnie a profesjonalne kamery potrafią się synchronizować z monitorami - inaczej nie dało by się kręcić filmów na których jest na przykład telewizor:)
Lądowanie jeszcze by się przydało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów