Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
smc 2023-12-08, 17:48 4
Brytyjski uczony Lord Kelvin już w 1895 r. przekonywał, że nie można skonstruować maszyny cięższej od powietrza, która będzie latać. Do dziś w katastrofach lotniczych zginęło ponad 600 tysięcy ludzi na całym świecie.

Sadol uczy I bawi.
Zgłoś
PentagramOdDiabła 2023-12-08, 18:43 1
Ładna ale te miny na początku napierdala jak typowy przeciętny tic toker.. a to już wkurwia więc została ukarana.
Zgłoś
tombas1234 2023-12-08, 19:09
gusrim napisał/a:

Zj***ła koncertowo. Zahamowała skrzydło zamiast dać mu lecieć. I full stall gotowy.
Niekoniecznie, uprzęże mają na dupsku i plecach amortyzatory także szansa jest, że się dziołcha nie połamała.

Ciężko stwierdzić co się stało. Ręce miała przy bloczkach ale skrzydło faktycznie wyglądało na zahamowane. Roztrymowane ??
Zgłoś
htp 2023-12-08, 19:10 2
smc napisał/a:

Brytyjski uczony Lord Kelvin już w 1895 r. przekonywał, że nie można skonstruować maszyny cięższej od powietrza, która będzie latać. Do dziś w katastrofach lotniczych zginęło ponad 600 tysięcy ludzi na całym świecie.
Sadol uczy I bawi.

A ilu zginęło w samochodach?
Zgłoś
sutello 2023-12-08, 21:04 1
let;s rock ---- >

Zgłoś
marcino_zly 2023-12-08, 21:27
M_A napisał/a:

Ładna dupa z twarzy

Dupa ma twarz?
Dupy nie widzę , twarzy także.
To jakaś tragedia.
Gdzie tu coś ładnego?
Zgłoś
metyoo 2023-12-08, 22:13
a już myślałem, że skrzydło ją wyprzedzi i jebnie na ryj
Zgłoś
Sraj1 2023-12-08, 22:21
Miała jakieś gówno amortyzujące, cały odwłok i na to upadła.
Trochę zajebała łbem, ale kask + brak mózgu jak to u kobiety, więc pewnie nic jej nie jest.
Zgłoś
habiTEK 2023-12-08, 23:08
tars napisał/a:

Chętnie bym rozmasował obolałe miejsca

to idz ze swoimi fantazjami gdzie indziej.
Zgłoś
smc 2023-12-09, 0:21 1
Kiedyś zhamowałem skrzydło na 200m. Nic się nie stało, ale zbroja obsrana.
Zgłoś
BękartProboszcza 2023-12-09, 9:33
tars napisał/a:

Chętnie bym rozmasował obolałe miejsca

Proboszcza boli dupa , idź mu wymasuj .

Zgłoś
miedzion 2023-12-09, 9:57 1
smc napisał/a:

Sadol uczy I bawi.

A wiesz co to statystyka? 600 tysięcy to tyle co nic. Dziennie lata 200tys samolotów. Rocznie lata około 4mld osób. Tak 4mld rocznie a zginęło tylko 600 tys wgl wg Ciebie. To jest mały promil w skali tego wynalazku. Wgl pomijam przytaczanie uczonego sprzed ponad stu lat gdzie teza została milion razy obalona.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-12-09, 15:42
miedzion napisał/a:

A wiesz co to statystyka? 600 tysięcy to tyle co nic. Dziennie lata 200tys samolotów. Rocznie lata około 4mld osób. Tak 4mld rocznie a zginęło tylko 600 tys wgl wg Ciebie. To jest mały promil w skali tego wynalazku. Wgl pomijam przytaczanie uczonego sprzed ponad stu lat gdzie teza została milion razy obalona.

600 tysięcy? Tyle to pewnie w Polsce snopowiązałki i inne sieczkarnie na wsiach zmieliły przez ten czas.
Zgłoś
xxwolverinexx 2023-12-09, 16:02
start paralotnią wprost na paraolimpiadę
Zgłoś
coolfilip2 2023-12-10, 20:51
smc napisał/a:

Kiedyś zhamowałem skrzydło na 200m. Nic się nie stało, ale zbroja obsrana.

Mi na szkoleniu podczas startu na holu linka sie wysprzeglila w wyciągarce. Z 40 metrów leciałem twarzą prosto w glebę, na szczęście instynktownie pozwoliłem się skrzydłu rozpędzić i zaciągnąłem na maxa sterówki przed glebą, dzięki czemu wylądowałem duposlizgiem w polu. Nie wiem kto bardziej obsral zbroje. Ja, wyciagarkowy, czy instruktor xD
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem