Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sadol uczy I bawi.
Zj***ła koncertowo. Zahamowała skrzydło zamiast dać mu lecieć. I full stall gotowy.
Niekoniecznie, uprzęże mają na dupsku i plecach amortyzatory także szansa jest, że się dziołcha nie połamała.
Ciężko stwierdzić co się stało. Ręce miała przy bloczkach ale skrzydło faktycznie wyglądało na zahamowane. Roztrymowane ??
Brytyjski uczony Lord Kelvin już w 1895 r. przekonywał, że nie można skonstruować maszyny cięższej od powietrza, która będzie latać. Do dziś w katastrofach lotniczych zginęło ponad 600 tysięcy ludzi na całym świecie.
Sadol uczy I bawi.
A ilu zginęło w samochodach?
Ładna dupa z twarzy
Dupa ma twarz?
Dupy nie widzę , twarzy także.
To jakaś tragedia.
Gdzie tu coś ładnego?
Trochę zajebała łbem, ale kask + brak mózgu jak to u kobiety, więc pewnie nic jej nie jest.
Chętnie bym rozmasował obolałe miejsca
to idz ze swoimi fantazjami gdzie indziej.
Chętnie bym rozmasował obolałe miejsca
Proboszcza boli dupa , idź mu wymasuj .
Brytyjski uczony Lord Kelvin już w 1895 r. przekonywał, że nie można skonstruować maszyny cięższej od powietrza, która będzie latać. Do dziś w katastrofach lotniczych zginęło ponad 600 tysięcy ludzi na całym świecie.
Sadol uczy I bawi.
A wiesz co to statystyka? 600 tysięcy to tyle co nic. Dziennie lata 200tys samolotów. Rocznie lata około 4mld osób. Tak 4mld rocznie a zginęło tylko 600 tys wgl wg Ciebie. To jest mały promil w skali tego wynalazku. Wgl pomijam przytaczanie uczonego sprzed ponad stu lat gdzie teza została milion razy obalona.
A wiesz co to statystyka? 600 tysięcy to tyle co nic. Dziennie lata 200tys samolotów. Rocznie lata około 4mld osób. Tak 4mld rocznie a zginęło tylko 600 tys wgl wg Ciebie. To jest mały promil w skali tego wynalazku. Wgl pomijam przytaczanie uczonego sprzed ponad stu lat gdzie teza została milion razy obalona.
600 tysięcy? Tyle to pewnie w Polsce snopowiązałki i inne sieczkarnie na wsiach zmieliły przez ten czas.
Kiedyś zhamowałem skrzydło na 200m. Nic się nie stało, ale zbroja obsrana.
Mi na szkoleniu podczas startu na holu linka sie wysprzeglila w wyciągarce. Z 40 metrów leciałem twarzą prosto w glebę, na szczęście instynktownie pozwoliłem się skrzydłu rozpędzić i zaciągnąłem na maxa sterówki przed glebą, dzięki czemu wylądowałem duposlizgiem w polu. Nie wiem kto bardziej obsral zbroje. Ja, wyciagarkowy, czy instruktor xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów