📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
Wszyscy dobrze mówicie, a jako podsumowanie będzie najłatwiej -> pl.wikipedia.org/wiki/Efekt_stroboskopowy
A gdyby ktoś chciał się pobawić, to istnieje jeszcze takie coś jak fenakistiskop => goo.gl/Dg2amw
Można zrobić w domu, drukując i wycinając odpowiedni PDF. Pewnie w sieci można znaleźć.
A gdyby ktoś chciał się pobawić, to istnieje jeszcze takie coś jak fenakistiskop => goo.gl/Dg2amw
Można zrobić w domu, drukując i wycinając odpowiedni PDF. Pewnie w sieci można znaleźć.
jak jest na dopalaczach przeleci około 700 kilometrów, wraz z udanym lądowaniem
pilot szybko machał rekami w kabinie, stąd wyśmienity start z lotniska,
jak jest na dopalaczach przeleci około 700 kilometrów, wraz z udanym lądowaniem
HAL9000/2 napisał/a:
będę wyj-wyjątkowo milutki: przypadkowa (bo zakładam że nie założona) synchronizacja klatkarzu kamery lub jego wielokrotność z ilością obrotu śmigieł powoduje na filmie widok pozornego bezruchu skrzydeł...
Chyba chodziło ci o śmigła albo pojebał samolot z ptakiem
HAL9000/2 napisał/a:
będę wyj-wyjątkowo milutki: przypadkowa (bo zakładam że nie założona) synchronizacja klatkarzu kamery lub jego wielokrotność z ilością obrotu śmigieł powoduje na filmie widok pozornego bezruchu skrzydeł...
a pierdolisz, wystrzelili go z gumy z majtek twojej starej
HAL9000/2 napisał/a:
Specjalista powiedziałby "liczbą", a nie "ilością", kłamco!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów