na żylecie jedna zasada : śpiewać kurwa !! ( areszt dla Starucha przedłużony do 27 kwietnia )Staruch - osobisty więzień Pana Donalda - można nie lubić legii, ultras -ale zawsze w takich sytuacjach kibole są po jednej stronie - PDW!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
"Weź tego mongoła w łeb jebnij"
"Wypierdalaj (...) bo ci zajebię w łeb zaraz"
Niewinny, nieszkodliwy i niesłusznie zatrzymany człowiek.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
"Wypierdalaj (...) bo ci zajebię w łeb zaraz"
Niewinny, nieszkodliwy i niesłusznie zatrzymany człowiek.
@Bongman wszystkich pozamykaj jeżeli masz tak delikatne usposobienie, tutaj dobra inicjatywa
bongman - no widać , że w ogóle nie wiesz o co chodzi ... wytłumaczę : po pierwsze Staruch na filmiku poza mongołem który nie chce śpiewać ustawia jakieś 6000 ludzi , po drugie - za hasła " donald matole twój rząd obalą kibole " , " platforma śmiecie kibiców oszukujecie " itp. siedzi od maja zeszłego roku - bez konkretnego zarzutu , te obelgi które cię tak uraziły to na żylecie normalna sprawa - wpadnij kiedyś bo to trzeba przeżyć , żeby w to uwierzyć aby to zrozumieć ... pozdr
Więzień sumienia - Staruch trzymaj się -
A chuj w dupę temu Staruchowi. Kawał gnoja i nic więcej. Nobilitowanie tego typu ludzi to szczyt debilizmu.
Chłopak siedzi za nic, albo niech mu postawią zarzuty, coś udowodnią, skażą i posadzą albo niech wypuszczą człowieka.
Ok teraz czas na "Hejt" ze strony leszczy i innych ryb . Już wiemy kto był tym mongołem (Koniec Świata)
Weź tego mongoła w łeb jebnij
Wypierdalaj (...) bo ci zajebię w łeb zaraz
...
po skopaniu typa okazało się, że jedynym dokumentem który przy sobie posiadał była legitymacja inwalidzka określającą stuprocentową utratę słuchu...
Wypierdalaj (...) bo ci zajebię w łeb zaraz
...
po skopaniu typa okazało się, że jedynym dokumentem który przy sobie posiadał była legitymacja inwalidzka określającą stuprocentową utratę słuchu...
Kibole = Zwierzęta
A staruch zdechnie w pierdlu w Sztumie CHUJU!!!1
Pozdrawiam.
"Ale naszego papiesa wielkiego pedofila to ty szanuj czo?!"
"Prawicowcy to podludzie"
"Kibice = Zwierzęta"
A staruch zdechnie w pierdlu w Sztumie CHUJU!!!1
Pozdrawiam.
a myslalem ze to ze 90 procent kibicow legii to wynajeci hindusy i cyganie i mongoly to tylko plotki
Z tego co pamiętam "Staruch" nie siedzi "za nic" tylko ma zarzuty za pobicie i kradzież i za to czeka go rozprawa a nie za jakieś pokrzykiwanki na stadionie czy ulicy. Ale wiadomo - rodzina i znajomi pokazują go w takim świetle, że wydaje się niemal że to anioł miłosierdzia przy którym Matka Teresa z Kalkuty to wręcz demon zła A to zwykły stadionowy nakurwiacz, który poza bandyterką i drobnymi kradzieżami nie ma "nic" na sumieniu...
kibice mają pełno akcji za które należy się im pewien szacunek.
aczkolwiek jestem zdania że hasło 'Donald matole...' już straciło na wartości choćby przez to że nic z niego nie wynikło, niestety.
kibice mają pełno akcji za które należy się im pewien szacunek.
aczkolwiek jestem zdania że hasło 'Donald matole...' już straciło na wartości choćby przez to że nic z niego nie wynikło, niestety.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów