Starszy Pan chciał dokonać przebiegnięcia przez ulicę tuż przed nadciągającą ciężarówką. Zapomniał jednak, że jego odwapnione kości u nóg mogą spowodować odmówienia posłuszeństwa przez kończyny dolne i wywrotkę. I tak się stało bo się wywrócił, i pewnie by się podniósł jakoś jakby nie został przejechany ciężarówką, która dobitnie pokazała mu, że z ciężarem nie ma żartów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
To nie geriatria . to seryjny samobójca fantastico.
poleciał na wymuszenie odszkodowania - na 100%.. nie bez powodu koleżka go dotaszczył... to jest jakaś grubsza sprawa
Ziemia w Guandong zabija
Wystarczy, że upadniesz - nie żyjesz
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
Wystarczy, że upadniesz - nie żyjesz
*sypki drift po blacie*
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów