📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pawelnie@ napisał/a:
Najpierw się doucz jakie skrzynie się wkłada pod taką moc, potem komentuj. Debil.
hehe patrz a reszta expertów mu piwa aż stawia zresztą co to jest 50KM, by miał czerwony kolor to by wyciągnął dodatkowe 80 KM
Poczytaj o skrzyniach kłowych a potem zacznij się wypowiadać nieuku
Też tak raz zapierdoliłem z 1-go na 2-gi bieg to mi rozjebało pierścienie od synchro w skrzyni.
@matiTSWS Ty to chyba kurwa nie słyszałeś nigdy skrzyni kłowej skoro myślisz że ten dziadek ma ją w swoim mustangu....
mygyry napisał/a:
Dobrze, że tak szarpie drążkiem, od razu z 50KM więcej
Widać że nie zmieniałeś nigdy biegu przy wysokich obrotach.
Rozpędź swego golfa,opla czy bmw do 7-9 tys obrotów i wbij delikatnie 2 bieg...
tempoki...
Tak się zmieniało biegi w musclecarach z lat 60 i 70.Powershifting tak zwany.Wtedy w stanach obiektem kultu były własnie czterobiegowe manualne skrzynie a kierowcy którzy opanowali zmienianie biegów do perfekcji wygrywali wszytskie drag rejsy
Tak się zmieniało biegi w musclecarach z lat 60 i 70.Powershifting tak zwany.Wtedy w stanach obiektem kultu były własnie czterobiegowe manualne skrzynie a kierowcy którzy opanowali zmienianie biegów do perfekcji wygrywali wszytskie drag rejsy
skrzynia bez synchro i pewnie zmienia bez sprzęgła- i tak można.
Hacker40- to, że niektóre modele skrzyni jęczą, nie znaczy że każda musi, skrzynię kłową masz np. w ciężkiej serii ursusów, chyba wszystkich motocyklach... Znasz to zagadnienie od strony wow zajebiscie skryznia kłowa musi jęczeć i tylko do wrc...
Hacker40- to, że niektóre modele skrzyni jęczą, nie znaczy że każda musi, skrzynię kłową masz np. w ciężkiej serii ursusów, chyba wszystkich motocyklach... Znasz to zagadnienie od strony wow zajebiscie skryznia kłowa musi jęczeć i tylko do wrc...
Dla tych kretynów, którzy piszą o nieznanej im technice wrzucania biegów oraz dla tych, którzy to im piwkują - polecam zapoznać się z terminem kłowej skrzyni biegów.
Jak powyjebywał synchronizatory na skrzyni, to teraz się musi szarpać
odpowiem na pytania bo jestem specjalista taka skrzynia jest inaczej zbudowana przez co wchodzi szorstko i nie pomaga w tym krótki skok sprzęgła które nie podaje mocy stopniowo tylko od razu cały moment
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów