18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
aaaaaaaaaaaaaa 2020-08-30, 17:53 3
Kula w łeb.... kierowcy oczywiście.
Zgłoś
~Sunday 2020-08-30, 17:56 17
Amator, nie to co Hajto

Zgłoś
Pralpunkt 2020-08-30, 18:11
Jestem ciekaw czy uda się ustalić kierowce i zabrać mu prawo jazdy
Zgłoś
pazuzu 2020-08-30, 18:16 4
Do gazu... Starą babe która prawie zniszczyła auto
A swoją drogą korona by jej z głowy nie spadała jakby się rozejrzała czy może przejść, pierwszeństwo pierszemstwem ale po śmierci chyba nie będzie miała jak się wykłócać z kierowcą że była na pasach
Zgłoś
michal257 2020-08-30, 18:39 4
Chyba grubo na tacę dała
Zgłoś
Pralpunkt 2020-08-30, 19:22 5
pazuzu napisał/a:

A swoją drogą korona by jej z głowy nie spadała jakby się rozejrzała czy może przejść, pierwszeństwo pierszemstwem ale po śmierci chyba nie będzie miała jak się wykłócać z kierowcą że była na pasach

Glupi jesteś? Czy z policji? Ona było dużo wcześniej niż te auta nadjechały, i się rozglądała
Przejście przez 3 pasy ciekawe jak ty byś zapierniczal?
Zgłoś
kamilja 2020-08-30, 19:35
Na pewno polak mieszkający w rosji. przecież człowiek by tak autem na pasach nie szalał
Zgłoś
wertuqq 2020-08-30, 20:19
Obstawiam, że kiedyś parała się corridą.
Zgłoś
Tobiahus96 2020-08-30, 20:25 1
A juz myslalem ze to hajto jedzie
Zgłoś
e................0 2020-08-30, 22:23
Czy tylko ja jestem tak nienormalny, że nie wyjdę na kolejny pas zanim samochód jadący nim się nie zatrzyma?
Zgłoś
x................9 2020-08-30, 23:57 4
pazuzu napisał/a:

Inaczej tego skomentować nie można.
Zgłoś
p................a 2020-08-31, 1:32
Hajto by skręcił tak, że starej baby by już nie było
Zgłoś
lilmuzynio 2020-08-31, 6:40
Starym rosyjskim sposobem - strzal w tyl glowy i do dolu.
Zgłoś
shoe5maker 2020-08-31, 10:33
Pralpunkt napisał/a:

Glupi jesteś? Czy z policji? Ona było dużo wcześniej niż te auta nadjechały, i się rozglądała
Przejście przez 3 pasy ciekawe jak ty byś zapierniczal?

Nie wygląda żeby się rozglądała. Ja zawsze patrzę czy coś nie jedzie i choćby kierowcę wbijali na pal za ślepotę, głupotę itd, mi życia to nie wróci. Także piesi wchodzą na pasy jak meduzy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów