Jedną nogą w grobie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Kula w łeb.... kierowcy oczywiście.
Jestem ciekaw czy uda się ustalić kierowce i zabrać mu prawo jazdy
Do gazu... Starą babe która prawie zniszczyła auto
A swoją drogą korona by jej z głowy nie spadała jakby się rozejrzała czy może przejść, pierwszeństwo pierszemstwem ale po śmierci chyba nie będzie miała jak się wykłócać z kierowcą że była na pasach
A swoją drogą korona by jej z głowy nie spadała jakby się rozejrzała czy może przejść, pierwszeństwo pierszemstwem ale po śmierci chyba nie będzie miała jak się wykłócać z kierowcą że była na pasach
pazuzu napisał/a:
Glupi jesteś? Czy z policji? Ona było dużo wcześniej niż te auta nadjechały, i się rozglądała
Przejście przez 3 pasy ciekawe jak ty byś zapierniczal?
Na pewno polak mieszkający w rosji. przecież człowiek by tak autem na pasach nie szalał
A juz myslalem ze to hajto jedzie
Czy tylko ja jestem tak nienormalny, że nie wyjdę na kolejny pas zanim samochód jadący nim się nie zatrzyma?
pazuzu napisał/a:
Inaczej tego skomentować nie można.
Hajto by skręcił tak, że starej baby by już nie było
Starym rosyjskim sposobem - strzal w tyl glowy i do dolu.
Pralpunkt napisał/a:
Glupi jesteś? Czy z policji? Ona było dużo wcześniej niż te auta nadjechały, i się rozglądała
Przejście przez 3 pasy ciekawe jak ty byś zapierniczal?
Nie wygląda żeby się rozglądała. Ja zawsze patrzę czy coś nie jedzie i choćby kierowcę wbijali na pal za ślepotę, głupotę itd, mi życia to nie wróci. Także piesi wchodzą na pasy jak meduzy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów