📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe co tam komentowały skośnookie mamuśki
Prawdziwie hardkorowy dziadek.
Dziadzia powinni za chuja powiesić za odpierdalanie dziwolągów na placu zabaw dla dzieci.
Dlaczego zawsze po "wypadku", kamera zawsze idzie w dół?
Egzekutorka napisał/a:
Śpiący ludzie działają jak maszyny z średnio zaawansowaną sztuczną inteligencją, przez co wykonują większości prace motoryczną. Wnioskując z tego uważam, że model odpowiedzialny za monitorowanie placu zarejestrował przestępstwo po czym zapisało film.
Co dziecko robiło na placu zabaw dla seniorów, gdzie smycz i kaganiec się pytam?
Egzekutorka napisał/a:
To zależy od tego co jest tematem filmiku. Tu tematem jest wirujący pan : to chciała nagrać osoba nagrywająca.
Gdy napatoczył się dzieciak i zdarzył się wypadek, nagrywający uznał, że koniec nagrywania, bo zdarzenie zepsuło ujęcie.
Dobrze, że dziś nie nagrywa się na taśmie filmowej i można sobie pozwolić na takie marnotrawstwo
Najlepsze komentarze na końcu.
Z napisów pod filmikiem wynika to,ze film jest z Chin. Pewnie coś o ryzy i, ze skośne oczy... w sumie to straciłem watek. Ma ktoś możne z 3,49 pożyczyć ?
Jak się rodzi to kurestwo to trzeba to utylizować, zapomnieliśmy po temacie humanizmu o tym i teraz mamy co mamy
Dobrze, że na końcu są napisy Teraz przynajmniej wiemy jak to sie zakonczylo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów