📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Czytałem artykuł o tym dziadku. Miał coś w rodzaju renty czy jakoś tak z powodu chorej nogi. Ktoś zobaczył go właśnie w tym programie i dziadzio stracił kasę i musiał jeszcze oddawać....heh...
Żeby ja jak będę w jego wieku sie tak ruszał
Lepper ma lepszego bredgensa
GooseKat napisał/a:
Czytałem artykuł o tym dziadku. Miał coś w rodzaju renty czy jakoś tak z powodu chorej nogi. Ktoś zobaczył go właśnie w tym programie i dziadzio stracił kasę i musiał jeszcze oddawać....heh...
No widzisz a w Polsce tylko takim dają, ba! Nawet im nie zabierają. A tym naprawdę chorym się nie należy
No i pozytywnie...dobrze że dziadkowi się jeszcze coś chce...lepiej żeby tak świrował niż uskuteczniał monitoring w oknie albo prał mózg słuchając Rydzyka i tej całej bandy...piwo za owdage i kondycje lepszą niż ma niejeden nastolatek!
SOAP napisał/a:
bredgensa
ew1c napisał/a:
beakdance!
to co w końcu beakdance czy bredgens ?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów