📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Piwko dla dziadka za to że w tym wieku nie siedzi na kanapie i pierdoli od rzeczy tylko umacnia swoje ciało.
SkinheadOi napisał/a:
Piwko dla dziadka za to że w tym wieku nie siedzi na kanapie i pierdoli od rzeczy tylko umacnia swoje ciało.
A jakby taki poszedł "bronić krzyża" pod pałacem prezydenckim?
Masz ciekawe zainteresowania, godne pozazdroszczenia
słyszałem ze 4 miechy temu o 79 latku który biegał w maratonach-wystportowany bardziej niż nie jeden młodociany-zmarł niedawno na wylew, a Romuś z pewnego osiedla- 78 letni pijaczyna śpi na dworze,pije do nieprzytomności pali paczkę czerwonych dziennie i ma się dobrze a i jeszcze czasem dobry kawał opowie
Nie wygląda na 71 lat :/ 45 to max co bym mu dał, ale to pewnie zasługa ćwiczeń
@up
Oby, bo mam teraz taką paskudną, że kocia morda była by dla mnie wybawieniem
Oby, bo mam teraz taką paskudną, że kocia morda była by dla mnie wybawieniem
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów