Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby stał w miejscu, to nic by się nie stało. Wystarczy patrzeć co się robi.
No ale nie byłoby filmu na sadola 🤷🏻
No ale nie byłoby filmu na sadola 🤷🏻
edek_kotek napisał/a:
Bo uciekać trzeba w bok a nie wzdłuż drzewa
W bok, do stawu

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
To samo co typy uciekające przed autem, w tym samym kierunku, chwilę przed rozjechaniem
co ty chcesz do dziadka? zrobił co trzeba, drzewo położyło się i to w kierunku jakim chcieli, a że koleś debil zamiast sp🤬alać tam, gdzie drzewo nie leci, to sp🤬olił prosto pod nie, nie jest winą dziadka

Większość debili biegnie prosto jak ich gonia lub cos leci.Żadna p🤬da nie pomysli inaczej.
powinien biec prosto w kierunku kamery jesli juz, nie wiem co mu odj🤬o, mial w h🤬j czasu na obserwacje korony drzewa gdzie chce upasc...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie