Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przez własną głupote stracił nogi
1 błąd: wysiadł za wcześnie (nie wiem co on sobie myślał)
2 błąd: kurczowo trzymał sie do końca i go zassało pod ciuchcię, gdyby sie puscił od razu to by sie po prostu przewrócił (być moze skończyłoby sie ciężkim potłuczeniem albo utratą zycia od uderzenia pustym baniakiem o beton ale nogi miałby całe)
1. Wyskakuje się aby nie zapieprzać potem z buta,
2. Nie trzymał się tylko zaczepił się za luźno latające ciuchy.
1. Wyskakuje się aby nie zapieprzać potem z buta,
Jak widać udało mu się to na jego pozostałą część życia.
Jebie mnie, co piszę. Nie unoś się
Łukasz, zaruchaj coś w końcu.
Jebie cię to pół wsi
przez własną głupote stracił nogi
1 błąd: wysiadł za wcześnie (nie wiem co on sobie myślał)
2 błąd: kurczowo trzymał sie do końca i go zassało pod ciuchcię, gdyby sie puscił od razu to by sie po prostu przewrócił (być moze skończyłoby sie ciężkim potłuczeniem albo utratą zycia od uderzenia pustym baniakiem o beton ale nogi miałby całe)
Z tym puszczaniem to różnie bywa. On może nie ma nóg, ale ja bym nie miał ręki. Czasem lepiej nie puszczać się wcale.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów