18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
stary niemiecki rolnik
alfto • 2010-07-25, 1:15
Zima roku '47
Wstał niemiecki rolnik na srogim kacu, obudziło go głośne ryczenie stada niewydojonych krów na pastwisku.
Rad nierad chwycił swoje niemieckie wiadro i poszedł doić.
Ledwo na oczy widzi, ale doi dzielnie.
Zaczynał doić trzecią, gdy do zmęczonego mózgu dotarło, że to sąsiadki zebrały się na ploty.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
VeQe 2010-07-25, 2:29 102
Chyba wyssałeś ten dowcip Strasburgerowi z chuja
Zgłoś
Yos_hi 2010-07-25, 3:04 3
Raczysz podać chusteczkę? Bo płaczę.... z żalu.
Zgłoś
g................6 2010-07-25, 14:13 16
porównanie niemek do krów jest bardzo obraźliwe. alfto przeproś krowy natychmiast!
Zgłoś
Ray696 2010-07-25, 19:17
Haha o kurwa ale niesmieszne....
Zgłoś
Lares86 2010-08-02, 19:45 47
Hehe jaki gówniany dowcip... to zeby ratowac gospodarza tematu,, ja napisze kawał:
Zając niesie worek na plecach i spotyka wilka i niedźwiedzia. Zajączek zagadał do nich:
Macie tu litr wódki, a popilnujcie mi godzinke ten worek. Wilk i niedźwiedz sie zgodzili i zapytali:
- A co tam masz zającu w tym worku?
- A nic ciekawego, i pokicał w swoim kierunku.
Wilk z niedzwiedziem obalili litra wódki i ciekawosc wziela góre. Otworzyli worek a tam samica zająca. Ucieszeni wyruchali ją pare razy i z powrotem do wora. Przikicał z powrotem zając, a wilk i niedzwiedź zapytali sie go ponownie z szyderczymi uśmieszkami:
- Zając no powiedz co tam masz w tym worku, no nie szczyp sie. I chichotali pocichu. A zając na to:
- No dooobra... Stara złapała AIDS i ide ją do jeziora utopić.
Zgłoś
Matuus 2010-08-02, 20:17 6
To uczucie gdy post krytykujący kawał ma więcej piw niż sam kawał...
Zgłoś
Earth 2010-08-02, 20:41 4
@up

jakie uczucie?

spuściłeś się?
Zgłoś
k................k 2010-08-02, 21:20 1
@Earth
A czemu TAKIE rzeczy cię interesują?
Zgłoś
Earth 2010-08-02, 21:53 1
@up

Zaleciało mi demotywatorami w stylu

"To uczucie gdy..."
Zgłoś
kosciej 2010-08-02, 22:43
bałem się że nie zrozumiałem ale widzę że jestem ok to nie ja dałem ciała
Zgłoś
think666 2010-08-02, 23:19 1
Szedł facet obok koparki i dał się nabrać.
Zgłoś
Riachowskij 2010-08-03, 19:11 1
Szedł nurek ulicą i zatonął w ciemnościach `-,-
Zgłoś
dax404 2010-08-03, 21:31 2
już lepsze by było szedł facek obok betoniarki i się zmieszał
Zgłoś
SleThu 2010-08-03, 22:52 3
Wstaje rano chłop, widzie pełno krwi. Zagląda pod łóżko a tam ranne pantofle.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem