📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Atrakcyjnie wygląda, bo filmik przyspieszony, pozatym auto policyjne (jeśli jest policyjne) wcale nie przyspiesza mocno.
ale w szwecji nawet czas jest szybszy
UP
Po co wąchać korzenie kwiatków? Przecież kwiat od góry ładniej pachnie?
Po co wąchać korzenie kwiatków? Przecież kwiat od góry ładniej pachnie?
niejakub napisał/a:
@~mcmt
silnik 3,6
ponad 380 koni
5,4 do 100
i to wszystko w 91 roku to dla Ciebie mało?
Nie twierdzę, że nie ma mocy. Tylko zauważam, że dla uatrakcyjnienia filmiku jest przyspieszony a auto ścigające jest ślimakiem , ścigany wygląda bowiem, jakby miał grubo ponad 600Nm.
mcmt napisał/a:
Nie twierdzę, że nie ma mocy. Tylko zauważam, że dla uatrakcyjnienia filmiku jest przyspieszony a auto ścigające jest ślimakiem , ścigany wygląda bowiem, jakby miał grubo ponad 500-600Nm.
bo ma 568 Nm i osiaga prawie 300km/h
@up na wiki wyczytałem, że fabrycznie ma 568 Nm, a przyspieszenie 0-160km/h wynosi 11,1s, więc pierdolnięcie omcia ma
primitivo napisał/a:
bo ma 568 Nm i osiaga prawie 300km/h
Kurwa "G R U B O ponad"
Wiedziałem, że ma pomiędzy 500 a 600Nm bez potrzeby kopiowania danych z wiki
Pisać aby tylko coś napisać...
~mcmt weź sie już zamknij
marcincore daj spokój, zauważ, że kolega ~mcmt umieszcza w podpisie swoich wypowiedzi pojemność silnika i układ cylindrów swojego BMW... Powinno to dać Ci do myślenia, że wdawanie się z ów użytkownikiem w dysputy dotyczące motoryzacji będą o tym kto jest "gupi"...
mcmt napisał/a:
Kurwa "G R U B O ponad"
Wiedziałem, że ma pomiędzy 500 a 600Nm bez potrzeby kopiowania danych z wiki
Pisać aby tylko coś napisać...
a ten dalej swoje ... w każdym temacie o motoryzacji ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów