Stary ruski szpieg pokazuje swoje wyszkolenie do zabijania. Może mało sadystyczne ale rzut dwoma kosami naraz mi zaimponował. Tym bardziej że jego noże nie przypominają wyważonych rzutek Ka-bar'a.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Szpieg nie chodzi w mundurze. To oficer wojska
Pojebus12345 napisał/a:
Szpieg nie chodzi w mundurze. To oficer wojska
Szpiedzy wojskowi mają stopnie wojskowe (oficer to u nas od ppr w górę), tym samym mają też mundury. Wbrew pozorom pracują w nich czasem. Kukliński to pierwszy z brzegu przykład.
To jest jakiś emeryt z upaińskiego specnazu.
krakowiak69 napisał/a:
Stary ruski szpieg pokazuje swoje wyszkolenie do zabijania.
a dupa tam, Ruski ... Ukrainiec, ale stopień jakiś dziwny - wężyk marynarski, a na nim gwiazdka armijna ... w każdym razie albo ukraiński kontradmirał, albo generał-major (stopnie równorzędne -
odpowiednik generała brygady w WP)
Siberian_Meat_Grinder napisał/a:
a dupa tam, Ruski ... Ukrainiec, ale stopień jakiś dziwny - wężyk marynarski, a na nim gwiazdka armijna ... w każdym razie albo ukraiński kontradmirał, albo generał-major (stopnie równorzędne -
odpowiednik generała brygady w WP)
W sumie mogłem wyczaić, że to nie rusek bo jednego paska na dresie brakuje...
kurwa sprzeczacie się o stopnie.ciekawi mnie czy nóż przebije czaszkę przy takim rzucie.
popatrzcie, tak straszyłem Polaków
i zabijałem
Gierek, Tusk, może Petru, pewnie byli na jego pokazach
stąd ich zachowania
i zabijałem
Gierek, Tusk, może Petru, pewnie byli na jego pokazach
stąd ich zachowania
może sobie rzucać nawet bierkami ,dla mnie zawsze zostanie zwykłym kacapem podczłowiekiem !!!
Jak dla mnie szacun że dozył takiego wieku w jednym kawałku
Moim zdaniem to nie noże tylko bagnety... Ale co ja się tam znam.
dobry jest dobry, pewnie i saperką by trafił, a dzisiejsze rzutki by wyśmiał
Siberian_Meat_Grinder napisał/a:
ale stopień jakiś dziwny
Bo cała ta ukraina to ulep wszystkiego, co nie wyszło Ruskim.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów