📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:43
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Cytat:
10.06.2012 Irlandia - Chorwacja, czyli syf jaki pozostawili po sobie kibice
to jako gospodarz Euro idź posprzątaj
Olaboga nie przeżywajcie. Po wszystkich imprezach masowych zostaje syf. A jakoś nie widzę filmików o syfie po juwenaliach, po koncertach i innych najebniach
Jak to cię autorze przeraża to powinieneś zobaczyć wyspę słodową we Wrocławiu po Majówce albo Juwenaliach...
Ja tam żadnego śmiecia nie zauważyłem, widać wszystkich policja już zdążyła zgarnąć
Poznań tonie w śmieciach w każdy weekend o ile mi wiadomo
"Od piątku miejskie służby i firmy sprzątające wynajęte przez miasto walczą z górami śmieci, które pozostają po kibicach i lokalach w centrum miasta. Po fatalnym początku sytuacja wygląda na opanowaną. Od niedzielnego popołudnia ze Starego Rynku i okolicy wywieziono 25 ton śmieci."
epoznan.pl/news-news-33153-Poznan_walczy_ze_smieciami_po_kibicach
"W środę przy ulicy Wronieckiej zacznie działać mobilny punkt skupu szklanych butelek i puszek aluminiowych. Ma to ograniczyć liczbę śmieci w centrum miasta. Dodatkowo, strażnicy miejscy zaapelowali do restauratorów ze Starego Rynku, by sprzedawali piwo w plastikowych kuflach. "
epoznan.pl/news-news-33186-EURO_bedzie_mniej_butelek_i_puszek_w_centrum
kaboom
epoznan.pl/news-news-33153-Poznan_walczy_ze_smieciami_po_kibicach
"W środę przy ulicy Wronieckiej zacznie działać mobilny punkt skupu szklanych butelek i puszek aluminiowych. Ma to ograniczyć liczbę śmieci w centrum miasta. Dodatkowo, strażnicy miejscy zaapelowali do restauratorów ze Starego Rynku, by sprzedawali piwo w plastikowych kuflach. "
epoznan.pl/news-news-33186-EURO_bedzie_mniej_butelek_i_puszek_w_centrum
kaboom
po juwenaliach to jest kurwa syf. miejscami idziesz po kolana w smieciach
Jełśi to wg. was jest "tonie w śmieciach", to widzę że nie byliście nigdy za granicą.
W każdym większym mieście po weekendowej imprezie zostaje taki syf, że po kostki się brodzi we flaszkach i daniach z mc donalda. Gdzieś koło 5 rano przychodzi ekipa sprzątająca i pac! magia! czysto.
A jak myślicie że "Polacy by tak nie zrobili" to zapraszam w weekend do Wrocławia, na wyspę słodową.
W każdym większym mieście po weekendowej imprezie zostaje taki syf, że po kostki się brodzi we flaszkach i daniach z mc donalda. Gdzieś koło 5 rano przychodzi ekipa sprzątająca i pac! magia! czysto.
A jak myślicie że "Polacy by tak nie zrobili" to zapraszam w weekend do Wrocławia, na wyspę słodową.
Rozpierdala mnie dyskusja na temat korzyści finansowych z Euro. Niech jeden z drugim pedałem z rządu mi nie pierdoli że zwykły obywatel skorzysta coś na tym. Zarobią właściciele restauracji którzy na marginesie na brak środków do życia nie narzekają, zarobi baba sprzedająca trąbki na rynku i taxówkarze. Wiem, rozumiem święto świętem ale niech mi barany nie pierdolą że przez to mi się coś polepszy.
Jakby to były puszki po piwie to by już dawno tego nie było ale, że to plastikowe gówno to niestety...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów