📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
są na tym świecie idioci, którzy pakują sterydy w psy i to może być ten przypadek.
buczkog napisał/a:
Panowie przedmówcy dostaliście odemnie więcej "piw" niż autor tego żałosnego tematu.
nikogo to kurwa nie obchodzi.
anyway...
nie trzeba pakowac w bulla sterydow zeby wygladal jak ten prosiak , jestę expertę
qrcok napisał/a:
Czy tylko ja spodziewałem się, że on puści pawia?
Pies najprawdopodobniej ma glisty. Młode glisty przebijaja sie do płuc i pies ponownie je połyka.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Paaanie ten pies nie gryzie.
On wpuszcza wpierdol.
On wpuszcza wpierdol.
Mój sąsiad, angol, miał podobnego. Jak kiedyś wychodziłem tylnymi drzwiami i zobaczyłem jego psa (Charlie'go) u mnie na podwórku, to się prawie zesrałem. Swoją drogą fajny psiak, ale wrażenie robił nieziemskie. Charlie nie był szprycowany. Może takie geny ????
Naszprycowany czy nie, jak dla mnie to jebany mutant.
Raczej wątpię że to tylko perspektywa, po prostu pies na cyklu jeszcze pewnie Trenbolonem przy którym człowiekowi jest ciężko agresje opanować a co dopiego bezmózgie gówno uwarunkowane genetycznie do walki pod opieką jeszcze większego gówna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów