Komputerowy render tego co już niedługo zamierza wprowadzić największy na świecie sklep internetowy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Komputerowy render tego co już niedługo zamierza wprowadzić największy na świecie sklep internetowy
HAL9000/2 napisał/a:
w polsce amazon rozdawał by Sebą drony...
"Sebom" analfabeto! Sebą to Ty się możesz zająć...
HAL9000/2 napisał/a:
w polsce amazon rozdawał by Sebą drony...
W Polsce Amazon rozdawałby Sebom drony
Jak można w jednym zdaniu zrobić 5 błędów?
Tak wiem zrobiłeś to specjalnie, ale nie rób tego więcej.
Jedyne co czytam to sadistica
Carrier ze SC
wpr napisał/a:
Ciekawe co by było gdybym zamówił z Amazona np. akumulator do Stara. Chyba dron by się popłakał.
Prawdopodobnie założyłby zakładowy związek zawodowy i poleciał do Warszawy protestować
wpr napisał/a:
Ciekawe co by było gdybym zamówił z Amazona np. akumulator do Stara. Chyba dron by się popłakał.
nic, bo do polski większości wysyłek i tak nie ma (chuj z tym że to idzie z polskich magazynów)
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów