📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
TheFury napisał/a:
haha kurwa z mojej miesciny. chetnie umieszcze zdjecie skurwysyna
Jak masz jego fotkę to się nie krępuj
Miejmy nadzieję, że choć jeden policaj wykazał się refleksem i nagrał imprezę komórczakiem, żeby na Harda wsadzić.
chłopak se Jolke Rutowicz zaliczyl , jak to spiewal Gracjan "różowy koń eee, różowy koń eee "
Wojcieslaw16 napisał/a:
czy tylko ja zauważyłem że tam jest błąd ? "Grozi mu nawet dwa lata więzienia"
Takie "drobne" durnotki" są wyjątkowo nagminne, także w telewizji. 5 złoty, półtorej kilometra, tą dupę, generalnie zbędne używanie słowa generalnie, etcetera. Kupie luda wiszą banalne zasady pisowni i potem baranki powtarzają. Choć i tak najbardziej mnie rozbrajają jawne błędy (zazwyczaj w tej telewizorni) pokroju "najmniejszej linii oporu" czy ostatnio "przysłowiowej złotówki". Cięcia w kadrach odbiły się na korektorach?
Żaden grammar nazi, za powyższe błędy powinno się już we wczesnej podstawówce solidnie linijką po łapach zdzielić.
Topicznie: zapoznałem się, cieplutko pozdrawiam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów