📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
No kurwa podofilo zoofil.Jajca obciąć publicznie!!!
teraz w pudle jemu rów przerysują
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
dziadek mu kiedyś powiedział, że konia koniem nie popchniesz. chłopak udowodnił jak bardzo dziadek sie mylił
Oj tam oj tam. Może koń się sam napraszał. A potem mu się nie spodobało, facet nie spełnił jego wymagań albo zauważył że ktoś widział i rozpowie, więc zgłosił gwałt żeby nie było że szmatą jest.. Mało to takich przypadków na dyskotekach jest ?
nie także jest czasem.
Niebo to: być doskonałym"
-Mewa- Richard Bach
Wstąp do policji już teraz! Poznasz ciekawych ludzi i zobaczysz niesamowite historie!
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.!
Velture napisał/a:
Wstąp do policji już teraz! Poznasz ciekawych ludzi i zobaczysz niesamowite historie!
Ciekawych ludzi i niesamowite historie znajdę tutaj, na Sadistic.pl. Nie muszę się w tym celu ubierać w niebieski mundur i biegać z pałką po krzaczorach za pedofilo-zoofilami ładującymi źrebaki, kozy, kaczki i inną niezdolną do szybkiej ucieczki faunę.
Zwraca w ogóle ktoś uwagę na zwroty dziecko, mężczyzna itp. w odniesieniu do młodych ludzi?? np. jak ten Norweg strzelał to mówili/pisali dzieci w wieku od iluśnastu do 18 lat... a tu o kolesiu co ma 17 to mężczyzna... Kurwa wypisują tak, żeby wzbudzić więcej emocji... Tępe chuje...
trza by było najpierw konia przesłuchać co on ma do powiedzenia a nie od razu zarzuty stawiać chłopakowi
-Ty świeżak kurwa, za co ci przybili ?
-Zgwałciłem konia :|
-Zgwałciłem konia :|
Już oczyma wyobraźni widzę pikietę Grinpisowców o zapewnienie koniowi opieki psychologicznej, bo mu się gwałt na psyche odbije.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów