Gdyby ktoś potrzebował pocieszenia w urodziny, to polecam:
Cytat:
W Twoje urodziny umrze 153 000 ludzi.
Statystyka w tym przypadku jest nieubłagana. Weź wdech... trzy osoby zmarły. Teraz wydech... kolejne trzy. Pomyśl, że kiedy oglądasz dwugodzinny film, to w tym czasie na świecie umiera 13 tysięcy osób, a kiedy oglądasz go na Polsacie, to odchodzi ich 26 tysięcy. Twoje osiem godzin na etacie to śmierć dla przeszło 50 tysięcy ludzi.
Podj🤬e. Nie powiem skąd.
A jeśli to Ci nie wystarczy, to wiedz, że świętujesz rocznicę dnia, w którym ocierałeś się policzkami o cipsko własnej matki. "Ty chory pojebie"
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
WOW ale pojechało ci z deklem po bandzie.
K🤬a, że też ludziom chce sie tracić czas na takie gówna...
u................t
2016-03-31, 8:31
...wdech...mam nadzieję ze byłeś w tej trójce
Życia nie oszukasz kazdy zdechnie
statystyka c.d.
mamy 1000 cukierków, wiemy, że tylko jeden procent jest zatruty. Niemcy, Szwedzi i rodzime środowiska lewicowe przekonują nas żebyśmy zjedli garść, bo ryzyko zatrucia niewielkie a cukierki ponoć niezwykle smaczne (w ich opini). Czemu boimy się skosztować skoro szanse śmiertelnego zatrucia są tak cholernie małe? To tylko 1%(może nawet niecały) nie większość... Statystycznie prawie zero ryzyka... Skosztujcie... Smacznego...
W.................
2016-03-31, 9:07
Statystyka na dziś.
Jutro jest prima aprilis, ale czy możemy być pewni tej daty? A może kalendarzowy błąd statystyczny wynosi więcej niż jeden dzień i tak naprawdę powinniśmy robić kawały już dziś, a jutro odwoływać? I właśnie... czy prima aprilis nie powinien być dniem odwoływania kawałów, które robiło się przez cały rok? A co z człowiekiem, który postanowi, że tego dnia będzie mówił wyłącznie prawdę? Po te i inne rozkminy zapraszam do jaszczurzych iluminatów z kosmosu.
Dobre!
Wdech... wydech... wdech... wydech
Jeszcze nigdy oddychanie nie było taką fajną zabawą
Gen napisał/a:
A jeśli to Ci nie wystarczy, to wiedz, że świętujesz rocznicę dnia, w którym ocierałeś się policzkami o cipsko własnej matki.
I tu Cię mam, od dziś mów mi "Mój Cesarzu" i zdejm te skarpety jak nosisz sandały
K🤬a typowy sadolowy pojeb. PIWKO
Jak walilem konia to wymarła murzynska wioska
.
G................D
2016-03-31, 17:07
W takim razie zaczynam biegać i pracowac po godzinach
Zaj🤬eś z mistrzów, tak samo jak cytat "ty chory pojebie" który był post niżej, nie musisz nic mówić i tak wszystko wiemy.
a ja wczoraj miałem urodziny