Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Statystyka
Stulejman_IV_Wielki • 2015-07-27, 18:17
Statystycznie jedna z pięciu osób to Chińczyk.
W mojej rodzinie jest nas piątka, więc to musi być to ktoś z nas.
Moja mama albo tata.
Albo mój straszy brat Damian.
Albo młodszy Ho Huan Cho
Ale podejrzewam Damiana.

Nie jestem rasistą, bo to przestępstwo, a przestępstwa są dla czarnych
Zgłoś
lynxen 2015-07-28, 0:39 1
Statystycznie co 3 kobieta jest pojebana jak dwie poprzednie.
Zgłoś
x................j 2015-07-28, 1:19 1
Nie statystycznie tylko średnio, kurwa.
Zgłoś
hideharu 2015-07-28, 8:36
jbone powiedz że chodzisz do gimnazjum albo oblałeś maturę jak widzisz tu 5 dzieci ...
Zgłoś
qismo1 2015-07-28, 13:00 1
Cyrk napisał/a:

Statystycznie debil z internetu nie rozumie czym jest statystyka. Po 3 nogi? Kurwa jaką spierdoloną umysłową trzeba być, żeby takie bzdury pisać. Wartość średnia to 3 nogi z odchyłką 1 nogi, co oznacza durniu, że jak się weźmie losowego z was to macie taką samą szansę mieć 2 jaki i 4 nogi. Kurwa za każdym razem jak czytam taki "argument" nie mogę się nadziwić ilu debili chodzi po świecie...

"Spierdoloną umysłową"? Naucz się odmieniać przymiotniki. A od kiedy to są "odchyłki"? Statystycznie to statystycznie. Bierze się liczbę( np. ludzi w mieście) i dzieli przez koleją liczbę(np. liczbę kobiet w tym mieście) i wychodzi co która osoba to kobieta. I gdzie Ty masz tu kurwa jakieś "odchyłki"? Odchyły może i masz, ale w tej pustej łepetynie.
Dane statystyczne są chuja wartę. Masz przykład z piciem wódki. Znam takich, którzy są abstynentami i nie wypiją na rok ani kropli alkoholu. A znam takie, które dziennie piją po 7-8 piw czy tych beczułek. A w skali całego roku to już grubo ponad 13l czystego alkoholu rocznie. I niech mi nikt nie pierdoli, że Polak pije rocznie 13l spirytusu bo to chuj nie prawda. Tak więc branie wszystkich i pakowanie do jednego wora, nie ważne czy chodzi o picie wódy, sranie na stojąco czy ruchanie kuz, to co to za rzetelność i wiarygodność??
Zgłoś
Cyrk 2015-07-28, 17:48
O właśnie o tobie pisałem, ale literówka wyskoczyła. Miało być "spierdoliną umysłową"
Zgłoś
eligurf 2015-07-28, 22:58
Cyrk ma rację. Średnia nie oznacza, że każdy robi/pije/sra itd. tyle samo. Nie po to statystyki wymyślono. Trzymając się przykładu z alkoholem jeśli przeciętny (czyli w sumie nie istniejący) Polak pije 13 litrów alkoholu, Rosjanin przyjmijmy 17 litrów, a Francuz 9 litrów to można wywnioskować który naród lubi częściej (a właściwie silniej) uderzyć w gaz. Oczywiście przykład jest trywialny i w sumie mało interesujący, ale na tym poziomie to myślę, że nawet szympans pojmie czemu statystyka może służyć.
Sama średnia jest zresztą kiepską statystyką (dla tych którzy zatrzymali się na poziomie debila) i w naukach matematyczno-przyrodniczych posługujemy się na przykład odchyleniem standardowym (SD), które jest miarą zróżnicowania wartości które składają się na średnią. Ma to ogromne znaczenie, bo średnia z wartości 9 i 1 to 5, ale także z 6 i 4 równa się 5 (no i oczywiście inne kombinacje). I przykładowo możemy mieć w jednym jeziorze żaby o średniej długości środowego palca lewej tylnej stopy 23,46 mm, a w drugim 23,48 mm. Czyli różnica jest minimalna i na pierwszy rzut oka żaby te należą do tej samej grupy/gatunku/populacji, ale w pierwszym jeziorze SD wynosiło 1,64, a w drugim 2,57. No i są różne metody (np. ANOVA) które pozwalają stwierdzić czy ta różnica jest istotna czyli czy żaby należą do tej samej grupy/gatunku/populacji. Ale to sobie już doczytajcie.

Człowiek z wolną wolą może robić wszystko, człowiek wolny więcej.
Zgłoś
qismo1 2015-07-29, 12:38 1
Dane statystyczne są chujowe, bo nie odzwierciedlają rzeczywistego stanu rzeczy. Przykład z piciem bliski pewnie większości sadoli. To, że żule chlają kilka razy ponad normę to nie znaczy, że całe społeczeństwo danego kraju tak chla. przykład z ocenami w szkole. Nikt nie daje każdemu uczniowi z osobna na koniec roku średniej ocen proponowanych w danej klasie. Czyli, średnia to 3.0. Są tacy, którym wychodzi 5 a są też tacy, którym wychodzi 2. I nikt nie daje wszytkim na koniec 3, tylko tyle ile im wszyło z ocen. Każdej osobie z osobna. Dlatego statystyka jest chujowa. Nikt nie lubi być wrzucany do jednego wora z osobami , które nie znamy. Ale przy danych statystycznych godzicie się na bycie w jednym "worze" z żulami i innymi lumpami(przykład z piciem wódy). Statystyka nie odzwierciedla faktycznego stanu rzeczy.
Zgłoś
farnham 2015-08-04, 16:13
@deMiguel statystycznie 8 na 10, ojciec ma mieszane uczucia
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów