Statystycznie jedna z pięciu osób to Chińczyk.
W mojej rodzinie jest nas piątka, więc to musi być to ktoś z nas.
Moja mama albo tata.
Albo mój straszy brat Damian.
Albo młodszy Ho Huan Cho
Ale podejrzewam Damiana.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rust
2015-07-27, 18:21
statystycznie statystyki nie wykazują popranych statystyk więc przyznaj się że jesteś kitajcem z małą pałką
V................d
2015-07-27, 18:54
Chińczyk, to pewnie z Wietnamu.
Pewnie ty jesteś ukryta opcją chińską i tylko tak p🤬lisz, żeby się schować w zamieszaniu
To jest serio dobre, jak sam wymyśliłeś to gratuluję
Statystycznie idąc z suką na spacer macie po 3 nogi, jednym jądrze, i po pół c🤬ja jak i pochwy.
Więc statystyka to wielka ściema bo nie odzwierciedla faktycznego stanu rzeczy.
Drugi przykład, statystyczny Polak pije ok 13l spirytusu rocznie. A to mnie więcej 30l wódki. Ja osobiście tyle nie wypiję na rok więc to c🤬j nie prawda.
Dobre k🤬a !
Statystycznie 9 na 10 osób jest zadowolonych z gw🤬tu zbiorowego.
Wygrałeś ziomek piwo
stulejman 4 ciekawe...na kogo to padło...
B................e
2015-07-27, 21:26
Ho Huan Cho to pies?
Cyrk
2015-07-27, 21:30
Statystycznie debil z internetu nie rozumie czym jest statystyka. Po 3 nogi? K🤬a jaką sp🤬oloną umysłową trzeba być, żeby takie bzdury pisać. Wartość średnia to 3 nogi z odchyłką 1 nogi, co oznacza durniu, że jak się weźmie losowego z was to macie taką samą szansę mieć 2 jaki i 4 nogi. K🤬a za każdym razem jak czytam taki "argument" nie mogę się nadziwić ilu debili chodzi po świecie...
Apropos Chin, z wikipedii: Nazwa Hui oznacza zasadniczo „muzułmanin mieszkający w Chinach"
5 dzieci w rodzinie?twoj stary zatrudnia ludzi na czarno czy robi w rządzie?