Przynajmniej wg niego
Hranipex,
Kolejny narodowy analfabeta. Przeczytałeś to co napisałem czy jak feministka zobaczyłeś coś co nie jest zgodne z twoją ideologią i dostałeś pierdolca?
Kilka osob wyzej argumentowala sensownie że naginasz prawdę. Wciąż zastanawia mnie jak to jest żyć posrod nas i mieć świadomość że tobą gardzimy?
Dobra, to teraz patrzymy na en.wikipedia.org/wiki/Race_and_ethnicity_in_the_United_States
-Biali stanowią 72,4% społeczeństwa
-Czarni stanowią 12,6% społeczeństwa
[...]
Tak więc czarni są statystycznie 2,2 bardziej skłonni do popełniania przestępstw. A jakie są tego przyczyny? Nie wiem, ale się domyślam.
100% zgody. Czarni popełniają więcej przestępstw, chociaż ciekawie to wygląda zestawienie tego z ofiarami tych przestępstw. Czarni popełniają więcej dużo więcej morderstw i rabunków, a ich ofiarami są przede wszystkim... czarni. Bieda i desperacja rodzi patologię - jeśli ktoś ma co do tego wątpliwości to w Polsce też są takie urocze miejsca, że bez kija nie podchodź
Wkurza mnie to, że ktoś wyciąga z dupy dane i próbuje przedstawić jako prawdę. Czuję się wtedy jakbym rozmawiał z politykiem, albo kimś innym kto uważa mnie za amebę intelektualną. Chociaż czytając komentarze ludzi, którzy bezrefleksyjnie przyjmują to jako prawdę, to może taka strategia ma sens.
Chłopie udowodniłeś, że czarni dokonują więcej przestępstw niż biali.
68% gwałtów... tak, biali dokonali 2,5 raza tyle gwałtów co czarni, to FAKT. tyle, że białych jest 6 razy tyle, co czarnych, więc, jeśli mieliby takie same skłonności do gwałtów, to powinni dokonać 6 razy tyle gwałtów co czarni, a wg tej tabeli, którą podałeś, współczynnik wynosi 2,5 razy.
2,5 raza to nie 5x, 10x, 36x albo 59x, tak?
Tak.
Wiedziałem ze lewactwo czyms błysnie. Po pierwsze nie uwzględniło udziału procentowego. Polacy sa jedna z najliczniejszycch grup w UK i wiadomo że beda popełniać najwiecej przestepostw. Co do muzułmanów i murzynów, to tabela rozbija te grupy na konkretne narodowosci a wiec mamy jamajczyków, ale brakuje innych murzynów, Mamy pakistańczyków ale brakuje innych muzułmanów. Tak jak pisałem, potwierdza sie to ze lewactwo nie mysli.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.A pozatym czarni sobie kradna itd i strzelaja glownie miedzy soba. tymczasem najstraszniejsze zbrodnie sa czynione tylko przez bialych. ataki na dzieci w szkolach, ludzi w kosciolach. rowniez tylko jedna trzecia atakow na tle rasowym jest w USA wykonywanych przez czarnych. dwie trzecie przez bialych. biala rasa to najwieksi sadysci ii smiecie. najsmieszniejsze jest to ze wlasnie USA za rasizm i Trumpa placi slono! Kto kiedys mieszkal w Amsterdamie czy Irlandii tez zrozumie dlaczego u nas nie bedzie nigdy tak jak tam banda zacofanych debili. za granica mi wstyd mowic ze jestem z Polski.
kamuha,
A kto normalny przejmuje się opinią jakichś stulejek z internetu?
Tak duzo pytan.
Teraz zastanawiam się co cię bardziej przeraża ucięty naplet czy też zasznurowany kaptur?
Ktoś ostatnio płakał że chrzest dziecka jest chory bo jest nieswiadome.
Ale ucinanie skóry na ptaku noworodkom w imie tallmudu jest już OK.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów