No i skończyła się cierpliwość policmajstra.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
No i skończyła się cierpliwość policmajstra.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
U nas policja tak powinna działać na zbiegowiskach lgbt
Oczywiście wynajmując wywrotkę z ciągnikiem siodłowym
Oczywiście wynajmując wywrotkę z ciągnikiem siodłowym
jowood88 napisał/a:
Co na to ruch BLM?
Nic Policja to były dwa asy pik, a Andrzej prawie biały.
Obstawiałem, że przykują go kajdankami do klamki i zaczną jechać, jeśli Andrzej nie chce wsiąść. Ale muszę przyznać, że zastosowana metoda też skutecznie odebrała energię na stawianie oporu.
Ja pierdole, w tej brytanii coraz poważniej się dzieje, policja skończyła się pierdolić...
Był Andrzej, ni ma Andrzeja.
TomaszBarowiec napisał/a:
Wymyśliłem żart elektroniczny. Co robi murzyn przy spotkaniu z paralizatorem?
Stawia opór.
A wiesz co robi Twoja stara w piecu?
.
.
.
Podnieca ogień hłehłehłe
I tak powinno być....ludzkie ścierwo do szamba resztę wyjebąć i tyle...u nas tak nie ma bo by się polaczki srały jak zawsze że biedny bandyta ... a tam szybka karma za nie posłuszeństwo i tyle...mam nadzieję że ścierwo w gnoju się dobrze rozpuści
Prawidłowo... ludzkie ścierwo do gnoju wyjebać
Prawidłowo... ludzkie ścierwo do gnoju wyjebać
hardowski napisał/a:
Ja pierdole, w tej brytanii coraz poważniej się dzieje, policja skończyła się pierdolić...
W UK jakbyś dał policjantowi broń to zastrzeliłby trzech 3 gapiów, a Angie by spierdolił ich samochodem.
"Andrzej ANDRZEEEJJ !!!" Wyraźnie slychac ram rodzimy jezyk... druga sprawa taka ze w USA chociaz wzywają zaraz karetke przez Dispatch do poszkodowanego bandyty... tutaj lepsza polityka widze... od razu utylizancja... na pake i do spalarni .XD
Andzej był z byt jasny dla tego społeczeństwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów