No i skończyła się cierpliwość policmajstra.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
No i skończyła się cierpliwość policmajstra.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I to mi się podoba! Jebneli go jak śmiecia na pakę i jazda na wysypisko
Widać że brakuje im cywilizacji pomijają wszelkie procesy u nas znaczy u ludzi przyjeżdża karetka lekarz stwierdza zgon i wtedy przybywają z kostnicy.
Aczkolwiek wiele razy widziałem jak służby drogowe w podobny sposób zabierają truchło z drogi. Czyli może służby tam są wielo zadaniowe.
Aczkolwiek wiele razy widziałem jak służby drogowe w podobny sposób zabierają truchło z drogi. Czyli może służby tam są wielo zadaniowe.
Od tego powinno się zaczynać każde spotkanie z negroidem.
Mnie zastanawia, czemu czarnuchy tak często sztywnieją i za wszelką cenę,
robią wszystko żeby ich odstrzelić.
robią wszystko żeby ich odstrzelić.
No i git.Wyperswadowali Andrzejowi i jednak jedzie tylko,że na pace I potem pyk na wysypisko......
Jamajski zajebisty język. Powinien być przykaz aby wszyscy murzyni mówili po jamajsku. Bomboclat! Andzęeeeeej!!!!
Andrzeju, nie denerwuj się.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów