I postawili.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
I postawili.
Fizyka fizyką pytanie tylko czy operator dźwigu mógł coś zro zrobić z wysunięty masztem? Znając nowoczesne maszyny pewnie w takiej pozycji nic nie mógł zrobić i zostało tylko postawić na koła
Parę elektrod,podszprejuje i bedziesz Pan zadowolony.
chinskie gówno - XCMG
xcmgexport.en.made-in-china.com/product/cvVQozbdyFhW/China-XCMG-Hot-Sa...
xcmgexport.en.made-in-china.com/product/cvVQozbdyFhW/China-XCMG-Hot-Sa...
Chuj z tym, ja dziś autem wjechałem na za wysoki krawężnik i porysowany mam dół zderzaka
Az musiałem się kodeiną pocieszyć
impressa88 napisał/a:
Fizyka fizyką pytanie tylko czy operator dźwigu mógł coś zro zrobić z wysunięty masztem? Znając nowoczesne maszyny pewnie w takiej pozycji nic nie mógł zrobić i zostało tylko postawić na koła
No właśnie fizyka jest taka a procedury są takie, że unosi się taki dźwig na minimalną wysokość aby złożyć ramię i dopiero wtedy się je podnosi
RazoR2011 napisał/a:
No właśnie fizyka jest taka a procedury są takie, że unosi się taki dźwig na minimalną wysokość aby złożyć ramię i dopiero wtedy się je podnosi
Brzmi logicznie.
Coordinator napisał/a:
Chuj z tym, ja dziś autem wjechałem na za wysoki krawężnik i porysowany mam dół zderzaka
uwazaj na meble
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów