A na poważnie jest tu jakiś fachowiec? Czy przy tak gwałtownym spadku ciśnienia w gazociągu, pompy przestaja tłoczyć?
I dlatego nie ma gaziu w neuropie
A na poważnie jest tu jakiś fachowiec? Czy przy tak gwałtownym spadku ciśnienia w gazociągu, pompy przestaja tłoczyć?
Rusz głową bo to naprawdę nie boli a nie zadawaj pytań jak pięciolatek.
Mordo zanim spadek cisnienia zostanie zauwazony 50km to mija troche czasu Zreszta w rurociagu masz nadcisnienie wiec czy pompy pracuja czy nie to cisnienie tam panuje i musi zostac wyrownane z zew w momencie uszkodzenia.
tłoczą mocniej, żeby sprostać zapotrzebowaniu
Japierdole, jesteśmy na elektrodzie czy gdzie? nie każdy musi wszystko wiedzieć a lepiej się o coś zapytać jak działa, może ktoś kto zna się lepiej doinformuje tego co wie mniej, jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to po chuj sie odzywasz.
Japierdole, jesteśmy na elektrodzie czy gdzie? nie każdy musi wszystko wiedzieć a lepiej się o coś zapytać jak działa, może ktoś kto zna się lepiej doinformuje tego co wie mniej, jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to po chuj sie odzywasz.
Na elektrodzie jest grzeczniej i w dziale dla początkujących zawsze uzyskałem pomoc.
Poczytajcie se komentarze tu.
Już nie gadam o wrzutach bo to akurat dobre, bo jebło i jest checa, ale pamiętacie że jeszcze
np. tiktok jest dla debili
albo dzbanòw można banować
co to dobry materiał
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów